Ακολουθεί ο Κολοβέτσιος, ξανά δυνατά για Βάργκας!

Τελειώνει ως την Τρίτη και η μεταγραφή του Λαρισαίου στόπερ, με τον Παναθηναϊκό να ξαναβάζει στο… κάδρο και να φορτσάρει και για τον διεθνή Βενεζουελάνο μεσοεπιθετικό που μένει ελεύθερος απ’ την ΑΕΚ. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Ακολουθεί ο Κολοβέτσιος, ξανά δυνατά για Βάργκας!

Η επικείμενη απόκτηση του Όμρι Άλτμαν ανοίγει τον κύκλο της εφετινής, καλοκαιρινής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να είναι ο επόμενος που… προβάρει την «πράσινη» φανέλα. Το «τριφύλλι» είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Λαρισαίο αμυντικό εδώ κι αρκετές ημέρες, ωστόσο λόγω των εξελίξεων που υπήρξαν στην υπόθεση του Μπεργκ., αλλά και με την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, η υπόθεσή του είχε πάει λίγο πιο πίσω χρονικά και ο ίδιος ήταν… σταντ-μπάι.

Απ’ τη στιγμή ωστόσο, που και ο Ουζουνίδης ήταν εξαρχής θετικότατος στην απόκτησή του (συμφωνούσαν απόλυτα με τον «Λύμπε» για τον 25χρονο στόπερ) και υπό τον κίνδυνο να χαθεί ο παίκτης, αφού είχε στα χέρια του πρόταση κι απ’ το εξωτερικό, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να «τρέξουν» το θέμα και να «ενεργοποιήσουν» τη συμφωνία τους. Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, ο Κολοβέτσιος αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι» με ετήσιες απολαβές περίπου 150.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ένα σωρό άλλα ανοικτά «μέτωπα», στα οποία αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, το όνομα του Ρολάντ Βάργκας έχει επιστρέψει πολύ δυνατά στο «πράσινο» κάδρο κι ο Παναθηναϊκός έχει μπει ξανά δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος μένει ελεύθερος απ’ την ΑΕΚ στο τέλος του μήνα. Οι πρώτες επαφές που είχαν γίνει επί Λυμπερόπουλου, είχαν «παγώσει», αφού υπήρχε στασιμότητα στα υπόλοιπα ζητήματα (αποχωρήσεις, ρευστότητα), εντούτοις στο «τριφύλλι» έχουν αποφασίσει να κινηθούν και για τον 31χρονο άσο, αφού ο Ουζουνίδης ήθελε (εκτός απ’ τον Άλτμαν) κι έναν δεύτερο δημιουργικό μεσοεπιθετικό, για να ενισχύσει τη θέση του «ελεύθερου» παίκτη, πίσω απ’ τον στράικερ.

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει νέα, πολύ πιο ουσιαστική επαφή με την πλευρά του Βάργκας (έχουν γίνει ήδη διερευνητικές προσεγγίσεις) και θα ξεκαθαρίσει το κατά πόσο θα μπορέσει να «τρέξει» και η δική του υπόθεση, σε συνδυασμό με την αποχώρηση μη κοινοτικού παίκτη απ’ το «πράσινο» ρόστερ (Μπουμάλ, Ατζαγκούν, Γουακάσο). Ο διεθνής Βενεζουελάνος άσος έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις απ’ το Βέλγιο, ωστόσο προτεραιότητά του είναι να πάει σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστική παρουσία. Και ο Παναθηναϊκός στην παρούσα φάση είναι σε θέση να του δώσει σταθερό ρόλο στην αγωνιστική του «εξίσωση»…

News 24/7

24MEDIA NETWORK