Αλαφούζος: "Ζητώ συγγνώμη! Να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον..."

Με αναρτήσεις του στο twitter ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, εξέφρασε την πίστη του σε αυτό που "χτίζεται" στον Παναθηναϊκό, ζήτησε συγγνώμη για τις αποτυχίες και κάλεσε τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη και παραμείνει ενωμένος με την ομάδα. Μάλιστα προανήγγειλε ότι την Πέμπτη θα παραχωρήσει συνέντευξη για να τοποθετηθεί λεπτομερώς.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των πρασίνων ανέφερε μέσω των αναρτήσεών του: "Πιστεύω σε αυτό που χτίζουμε στον Παναθηναϊκό με ήθος με πάθος και με θυσίες. Πολεμάμε το ανήθικο το αντιαθλητικό κάθε τι το συμβιβασμένο.

Στην μάχη αυτή πολλές φορές νικήσαμε. Άλλες φορές ηττηθήκαμε. Χάσαμε όμως μάχες όχι τον πόλεμο. Θα συνεχίσω να μάχομαι συνθέτοντας και θα συνεχίσω συνθέτοντας και όχι διαλύοντας αυτά που χτίσαμε. Έχω εμπιστοσύνη στην τεχνική διεύθυνση στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές! Έχω πίστη στην Παναθηναϊκή ιδέα και στους οπαδούς μας. Ζήτω συγνώμη για τις αποτυχίες μας.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που πολεμάμε την κατεστημένη διαφθορά κάνω έκκληση για ενότητα αναγνωρίζοντας ευθύνες και λάθη.

Ξέρουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Το αποδείξαμε πέρσι αλλά και πρόπερσι. Ζήτω να εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλον ενωμένοι θα νικήσουμε. Με το ρόλο του θεματοφύλακα που έχω αναλάβει υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω την μάχη και ότι μέσα από τις δυσκολίες θα φτάσουμε στα άστρα.

Προσκαλώ όλους τους παναθηναϊκούς να πιστέψουν στην τελική μας νίκη κάνοντας την πραγματικότητα με ήθος αυταπάρνηση αλτρουισμό και δύναμη.

Αύριο θα παραχωρήσω συνέντευξη και θα τοποθετηθώ λεπτομερώς για όλα τα θέματα. Ευχαριστώ για την στήριξη και συμμετέχω στην κοινή μας θλίψη".

Αναλυτικά οι αναρτήσεις του Γιάννη Αλαφούζου: