Ανακοίνωσε Μολίνς ο Παναθηναϊκός!

Και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο 28χρονος διεθνής επιθετικός Γκιγέρμο Μολίνς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με το Τριφύλλι.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΜΟΛΙΝΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΜΟΛΙΝΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Όπως πρώτο αποκάλυψε το Contra.gr ο Γκιγκέρμο Μολίνς, τελικά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός επιθετικός που ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του, πέρασε όλα τα ιατρικά τεστ και πλέον θα δουλέψει στον τομέα της φυσικής κατάστασης για να βοηθήσει το συντομότερο τη νέα του ομάδα.

Aνακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γκιγέρμο Μολίνς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους.

Ο Γκιγέρμο Μολίνςγεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1988 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης και μόλις ενός έτους η οικογένειά του μετακόμισε στη Σουηδία. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του στην ακαδημία της Κέβλινγκε και στα 17 του πέρασε τα δοκιμαστικά και εντάχθηκε στη Μάλμε. Πήρε φανέλα βασικού και έκανε σημαντική καριέρα, η οποία οδήγησε την Άντερλεχτ να τον αποκτήσει το 2011.

Οκτώ ημέρες μετά τη μεταγραφή του τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν. Τον Ιανουάριο του 2013 δόθηκε δανεικός στη Μπέτις απ' όπου γύρισε στην Άντερλεχτ το καλοκαίρι. Εκείνη την περίοδο επέστρεψε στη Μάλμε όπου παρέμεινε έως το περασμένο καλοκαίρι.

Τελευταίος σταθμός του η κινεζική Ρεν απ' όπου αποδεσμεύτηκε τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Είναι διεθνής με την εθνική Σουηδίας (6 συμμετοχές) αλλά και τις εθνικές Κ-21, Κ-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πράσινο" στα ιατρικά του Μόλινς
VIDEO: Η άφιξη του Μόλινς στην Αθήνα
Μόλινς: Δεν το βάζει κάτω στα δύσκολα...
Όταν ο Μόλινς την είδε... Ιμπραχίμοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK