Ανακοινώθηκε ο Παγανιάς στον Παναθηναϊκό!

Επιβεβαίωση του Contra.gr και επίσημη ανακοίνωση απ’ τον Παναθηναϊκό, για τον 36χρονο προπονητή τερματοφυλάκων που θα καλύψει το κενό του Μάριο Γκαλίνοβιτς και θα συμπληρώσει το τεχνικό τιμ του "τριφυλλιού".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όπως αποκάλυψε το Contra.gr από τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/6), ο Κώστας Παγανιάς είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων που θα συμπληρώσει το τεχνικό επιτελείου του Παναθηναϊκού και θα πάρει τη θέση του Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος έφυγε για την Τσεχία και τη Σπάρτα Πράγας του Στραματσόνι.

Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον 36χρονο προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στην «πρώτη» της νέας σεζόν, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό του: «Συμφωνία με το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Ο Κώστας Παγανιάς θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα και θα αντικαταστήσει τον Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού γεννήθηκε στις 10/12/1981 στο Αγρίνιο, αγωνίστηκε σε ερασιτεχνικό επίπεδο σαν τερματοφύλακας και ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων το 2009-10 στον Κεραυνό Κερατέας. Ακολούθησαν η Καλλιθέα (2010-12), ο ΠΑΣ Γιάννινα (2012-13), η Ταβρίγια (Ουκρανία, 2013-14) και ο Πλατανιάς (2014-16) πριν την περασμένη αγωνιστική περίοδο την οποία ξεκίνησε με τον ΟΦΗ και ολοκλήρωσε με τον Εργοτέλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK