Αναβολή και "ανάσα" μέσω (και) της… Λίγκας!

Το χρονικό… κανονάκι που πήρε (και) για τον Βέμερ ο ΠΑΟ και η "ντρίμπλα" στην εκδίκαση της Πέμπτης στο Διαιτητικό των καταγγελιών για αφαίρεση βαθμών από Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο. "Ζουμερό" δικαστικό ρεπορτάζ απ’ το Contra.gr.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την αναβολή στην υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ την Τρίτη (19/12), ο Παναθηναϊκός πήρε… παράταση την Τετάρτη (20/12) και στην εκδίκαση της καταγγελίας του Γενς Βέμερ στο Διαιτητικό της ΕΠΟ για αφαίρεση βαθμών, η οποία αναβλήθηκε για την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου!

Μία υπόθεση που ούτως ή άλλως, δεν ήταν άμεσης "επικινδυνότητας", αφού ήταν δεδομένο πως θα οδηγούσε σε "μοίρασμα" δόσεων (10) για την πληρωμή της οφειλής των 497.000 ευρώ προς τον Γερμανό, εντούτοις ήταν σημαντικό το γεγονός πως οι "πράσινοι" κατόρθωσαν να την πάνε ακόμα πιο… πέρα, κερδίζοντας κι άλλο χρόνο.

Για να γίνει αυτό ωστόσο, υπήρξε και πρόσθετη παρέμβαση στο Διαιτητικό υπέρ του Παναθηναϊκού από δικηγόρο τηςSuperleagueκι ως εκ τούτου η εκδίκαση μετατέθηκε για το νέο έτος, προκειμένου να εξεταστεί το νέο δικόγραφο. Γενικά, η Λίγκα έδειξε διάθεση να στηρίξει τους "πράσινους" στην προσπάθειά τους να πάνε λίγο πιο πίσω χρονικά όλες αυτές τις υποθέσεις και να τις"μεταθέσουν"για το νέο έτος, προκειμένου να μπορέσουν να βρουν χρήματα και να μην "καταρρεύσουν" οικονομικά.

Κάτι τέτοιο, δηλαδή παρέμβαση απ’ τη Λίγκα και αναβολή, αναμένεται να γίνει –και- την Πέμπτη (21/12) στην ταυτόχρονη, εκδίκαση τριών καταγγελιών και αιτήσεων αφαίρεσης βαθμών από τους Μάικλ Εσιέν, Χοσέ Τοτσέ και Σεμπαστιάν Λέτο. Οι τρεις πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν κάνει εδώ και μέρες καταγγελία, αξιώνοντας:

-Ο Εσιέν το ποσό των 72.028 ευρώ, που αντιστοιχούν σε δύο δόσεις επί του διακανονισμού του που δεν του καταβλήθηκαν.

-Ο Τοτσέ το ποσό των 44.000 ευρώ των δόσεων Οκτωβρίου-Νοεμβρίου απ’ τον διακανονισμό που είχε κάνει το 2013, ενώ αναμένεται να προβεί και σε πρόσθετη καταγγελία (και) για τη δόση Δεκεμβρίου (την τελευταία του διακανονισμού του), που έληξε στις 18/12 (22.000 ευρώ).

-Ο Λέτο το σύνολο της οφειλής του παλαιού συμβολαίου του (2013), ύψους 170.000 ευρώ, καθώς έχει καταπέσει ο διακανονισμός που είχε κάνει με τους "πράσινους".

Εφόσον υπάρξει πρόσθετη παρέμβαση απ’ τηSuperleagueκαι στην εκδίκαση της Πέμπτης (21/12), τότε το Διαιτητικό αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο… δρόμο, μεταφέροντας χρονικά την εξέταση των υποθέσεων στις 11/1. Κάτι που θα δώσει ακόμη ένα πολύτιμο, χρονικό "κανονάκι" στον Παναθηναϊκό, για να βρει χρήματα και να αρχίζει να διευθετεί τις δόσεις του…

News 24/7

24MEDIA NETWORK