"Ανεβάζει" και τον Αποστολάκη τζούνιορ!

Ο Ουζουνίδης καλεί για προπονήσεις με τους "μεγάλους" του ΠΑΟ τον 19χρονο γιο του "turbo", Κώστα Αποστολάκη, για να τον αξιολογήσει – Πότε μπήκε στην "πράσινη" Ακαδημία, ποια είναι η θέση του στο γήπεδο, πότε έγινε επαγγελματίας. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

"Ανεβάζει" και τον Αποστολάκη τζούνιορ!

Μετά τον Χρήστο Δώνη, τον οποίο "υποχρεώθηκε" λόγω λειψανδρίας στην επίθεση να μετακινηθεί από τον Γενάρη στη γραμμή πυρός του Παναθηναϊκού (θέση που ο υπαρχηγός των "πράσινων" έπαιζε ως την Κ17), ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες ημέρες να συνεργαστεί και να δει σε… δράση με την πρώτη ομάδα, ακόμη έναν γιο πρώην συμπαίκτη του, απ' τις ολόχρυσες ημέρες τους στο "τριφύλλι".

Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολάκη, τέκνο του μεγάλου Στράτου Αποστολάκη, ο οποίος ανήκει στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού εδώ και περίπου μία τετραετία. Ο 19χρονος (έχει γενέθλια στις 28 Μαΐου) μέσος, αποτελεί σταθερό μέλος της Κ20 την εφετινή σεζόν και μάλιστα προ ημερών ήταν βασικός στο ντέρμπι "αιωνίων" με τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (0-0). Ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τη Νίκη Αλίμου κι ως παίκτης είναι πιο "μπαλάτος" απ’ τον πατέρα, παίζοντας τόσο σαν κεντρικός μέσος, όσο κι ως ακραίος χαφ.

Ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του παρακολουθούσαν εδώ και καιρό την πρόοδό του στην Κ20 (μαζί με αρκετά ακόμη παιδιά των Νέων) και πλέον σκοπεύει να τον ανεβάσει στην πρώτη ομάδα, για να κάνει προπονήσεις με τους "μεγάλους" και να αξιολογηθεί αντίστοιχα, εν όψει καλοκαιριού και του πρότζεκτ που υπάρχει για τη σταδιακή εξέλιξη κι ενσωμάτωση των νεαρών παικτών της ομάδας.

Στις 13 Ιουνίου 2017, ο Κώστας Αποστολάκης υπέγραψε (μαζί με άλλα έξι παιδιά της "πράσινης" Ακαδημίας) το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό κι εντός των επόμενων ημερών θα πάρει την ευκαιρία να δείξει την αξία του στην πρώτη ομάδα.

ΣΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ" Ο ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο βασικός γκολκίπερ της Κ20, Βασίλης Ξενόπουλος ενημερώθηκε πως αυτή την εβδομάδα θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και είναι πιθανόν να βρίσκεται ακόμη και στην αποστολή του σαββατιάτικου (10/3) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Κι αυτό, διότι ο Βλαχοδήμος έχει δηλωθεί για να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής (4 κίτρινες) κι ο Κώστας Κότσαρης έχει έναν μικροτραυματισμό, ο οποίος θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Εάν ο τελευταίος δεν ξεπεράσει το πρόβλημά του, πίσω απ’ τον Σωκράτη Διούδη (που θα είναι βασικός με τους Αρκάδες) θα πάρει θέση στη 18άδα, ο 20χρονος γκολκίπερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK