Το πήρε πίσω ο Κοντονής, δικαιωμένος ο Παναθηναϊκός

Όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr από το απόγευμα της Πέμπτης (8/9), το Υφυπουργείο Αθλητισμού αναγνώρισε το εσωτερικό "λάθος ενημέρωσης" που υπήρξε στην τελική απόφαση του Σταύρου Κοντονή για απαγόρευση (και της) μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά

Το πήρε πίσω ο Κοντονής, δικαιωμένος ο Παναθηναϊκός

Η απόφαση τελικά τροποποιήθηκε σήμερα και οι "πράσινοι" θα έχουν κανονικά κόσμο στην πρεμιέρα του Σαββάτου (10/9).

Το πρωί της Παρασκευής (9/9) υπήρξε δεύτερος κύκλος επαφών ανάμεσα στους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τα στελέχη του Υφυπουργείου Αθλητισμού, σε συνέχεια των συζητήσεων που ξεκίνησαν απ’ το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τις οποίες οι "πράσινοι" είχαν εκφράσει πολύ έντονα παράπονα για το γεγονός ότι "μπλοκαρίστηκε" (με την πρώτη απόφαση), η παρουσία φιλάθλων του "τριφυλλιού" στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε πλήρη συμφωνία για παραχώρηση 2.000 εισιτηρίων από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που είχε πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9).

Τα στελέχη του Υφυπουργείου αναγνώρισαν από την Πέμπτη πως υπήρξε "λάθος" στην εσωτερική ενημέρωση, μέχρι και την τελική απόφαση του Σταύρου Κοντονή και είχαν δεσμευτεί πως την Παρασκευή θα ακολουθούσε νεότερο, διορθωτικό έγγραφο απόφασης, από το οποίο θα "απαλειφόταν" η λέξη "μεμονωμένη" στη μετακίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού. Κι ως εκ τούτου θα επιτρεπόταν η παρουσία τους στο ματς, εφόσον δεν γινόταν με "οργανωμένο" τρόπο.

Οι δεσμεύσεις του Υφυπουργείου επαληθεύτηκαν και στην πράξη (προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Contra.gr), αφού λίγο μετά τη 1 μ.μ., ακολούθησε η νέα απόφαση της πλευράς Κοντονή, που κοινοποιήθηκε στις δύο ομάδες, τη Superleague, την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας.

Η δε ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής σχετική ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους φίλους της. Αναλυτικά: " Έπειτα από ενέργειες της διοίκησης της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, διορθώθηκε η λανθασμένη απόφαση που πήρε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, μετά από εισήγηση της ΔΕΑΒ. Έτσι, η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας, θα πραγματοποιηθεί κανονικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτοιμος να πάρει πίσω το "μπλόκο" ο Κοντονής!

News 24/7

24MEDIA NETWORK