Αποκάλυψη: Συμφωνία Μολέδο-διοίκησης για νέο συμβόλαιο!

Οι αλλεπάλληλες συζητήσεις του Ουζουνίδη με τον "Ρόντρι", η ανοικτή "πράσινη" πρόταση και η εκ του σύνεγγυς επαφή των ανθρώπων του ΠΑΟ με τον Βραζιλιάνο στόπερ κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (1/7) για επέκταση της συνεργασίας τους. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Αποκάλυψη: Συμφωνία Μολέδο-διοίκησης για νέο συμβόλαιο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ανατροπή, της ανατροπής, ω… ανατροπή! Το μέλλον του Ροντρίγο Μολέδο στον Παναθηναϊκό και η «σχέση» τους πήρε πολλές, διαφορετικές «κατευθύνσεις» τους τελευταίους 2-3 μήνες, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να έχει ένα (πολύ μεγάλο) «happyend» για το «τριφύλλι», με παραμονή του «βράχου» της «πράσινης» άμυνας, όχι μόνο μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, αλλά μέχρι το 2020!

Τα τελευταία 24ωρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε πολλές συζητήσεις με τον «Ρόντρι», τονίζοντάς του πως θέλει πολύ να παραμείνει στην ομάδα, καθώς τον θεωρεί βασικό «πυλώνα» του Παναθηναϊκού κι έναν απ’ τους ηγέτες των αποδυτηρίων. Ο Ελληνας τεχνικός αφουγκράστηκε με προσοχή όλους τους προβληματισμούς του Μολέδο, τα προσωπικά ζητήματα που τον «βασανίζουν» και τον οδηγούσαν σε σκέψεις επαναπατρισμού και συζήτησαν αναλυτικά για τα πάντα. Στην κουβέντα που έκαναν ο Ουζουνίδης άλλαξε πολύ τη διάθεση του 29χρονου στόπερ, τον «ανέβασε» ψυχολογικά και το απόγευμα της Πέμπτης ο Μολέδο ξεκαθάρισε τη θέση του, τονίζοντας πως και ο ίδιος θέλει να μείνει στην ομάδα, με την οποία άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον ερχόμενο Ιούνιο.

Πέρα απ’ αυτό ωστόσο, οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν προς τον Βραζιλιάνο αμυντικό, πως η πρόταση που του είχε κατατεθεί απ’ τα τέλη Μαΐου, για νέο 3ετές συμβόλαιο, με σημαντική αύξηση των απολαβών του είναι ακόμη σε ισχύ. Κάτι που πλέον ο Μολέδο, φαίνεται πως έχει διάθεση να το συζητήσει πολύ πιο αναλυτικά με το κλαμπ, δείχνοντας ότι σκέφτεται πιο σοβαρά από κάθε άλλη φορά να «δέσει» το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Επ’ αυτού άλλωστε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, επίκειται συνάντηση κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (1/7) ανάμεσα στην πλευρά του Βραζιλιάνου αμυντικού και τη διοίκηση του «τριφυλλιού» (η οποία έχει αναλάβει πλέον το θέμα), προκειμένου να συζητήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας τους. Κι όλα αυτά την ώρα που τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, έφερναν στο προσκήνιο απ’ το πρωί του Σαββάτου, τη διάθεση της διοίκησης της Ιντερνασιονάλ να επανεκκινήσει… διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον «Ρόντρι».

Όπως αναφέραμε, ο Μολέδο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι 2018 με ετήσιες απολαβές 350.000 ευρώ. Πρόθεση της διοίκησης του «τριφυλλιού» είναι να επεκτείνει τη συνεργασίας τους έως τον Ιούνιο του ’20, με μια σημαντική αύξηση στα χρήματά του (συν μπόνους), τελειώνοντας μια και καλή ένα πολύ βασικό θέμα, που «ακουμπούσε» τον συνολικό προγραμματισμό της ομάδας.

Επειδή, ειδικά στην υπόθεση του Μολέδο, οι ανατροπές ήταν έως τώρα πάρα πολλές, η καταγραφή όλων των εξελίξεων θα πρέπει να γίνεται βήμα-βήμα. Εντούτοις και μόνο το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης, έχουν μπει σε διαδικασία συζητήσεων για το νέο συμβόλαιο, δείχνει πλέον τις προθέσεις και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί. Εξέλιξη που θα ήταν ότι… καλύτερο και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη (η προσέγγιση του οποίου προς τον Βραζιλιάνο ήταν καταλυτική!), προκειμένου να μην στερηθεί μία απ’ τις πιο σημαντικές «σταθερές» που έχει στο ρόστερ του…

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ O "ΓΑΜΟΣ"

Όπως σας είχε ενημερώσει και νωρίτερα το Contra.gr η συνάντηση μεταξύ ανθρώπων του Παναθηναϊκού και Ροντρίγκο Μολέδο έγινε κανονικά το μεσημέρι του Σαββάτου και οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε στο τραπέζι την πρόταση στον Βραζιλιάνο για νέο καλύτερο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Πιο συγκεκριμένα οι αποδοχές του στο νέο συμβόλαιο θα ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ με τα μπόνους και μέσα στην εβδομάδα, πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, θα πέσουν και οι υπογραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK