Αυτά τα προσόντα πρέπει να έχει ο αντικαταστάτης του Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει τα μανατζερικά γραφεία για το προφίλ που πρέπει να έχει ο αντικαταστάτης του Αντρέα Στραματσόνι. Ο κύβος, άρα, ερρίφθει...

Αυτά τα προσόντα πρέπει να έχει ο αντικαταστάτης του Στραματσόνι
alafouzos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από το βράδυ της Πέμπτης όταν ο Παναθηναϊκός έχασε με κάτω τα χέρια από τα δεύτερα του Αγιαξ τα τηλέφωνα στα μανατζερικά γραφεία πήραν και πάλι φωτιά.

Δεν ήταν μόνο οι ατζέντηδες που επικοινωνούσαν με τους ανθρώπους της ομάδας για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Αντρέα Στραματσόνι. Ηταν και παράγοντες του Παναθηναϊκού που αναζητούσαν πληροφορίες για τους ελεύθερους προπονητές της αγοράς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες στους ανά την Ελλάδα agent για τον εκλεκτό και τα προσόντα που πρέπει να έχει για να αντικαταστήσει τον Στραματσόνι.

Πρώτον, πρέπει να αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, σε τρόπο παιχνιδιού που αρέσει στον κόσμο αλλά ταιριάζει και στο ρόστερ όπως πιστεύουν στο Κορωπί. Δεύτερον απαιτούν από τον υποψήφιο να έχει τουλάχιστον δεκαετή εμπειρία σε ανταγωνιστικό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι λύσεις τύπου Αναστασίου, τεχνικού δηλαδή που θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αποκλείονται.

Τρίτον, ο εκλεκτός δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 50 ετών (αλλά προφανώς ούτε και πολύ μικρότερος) ενώ θα πρέπει να διαθέτει άριστη γνώση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής αγοράς. Ζητούν πολλά, κοντολογίς, χωρίς να είναι σε θέση να πληρώσουν και πολλά.

Πάντως, και αυτό θα πρέπει να τονιστεί, ο Παναθηναϊκός δίνει προτεραιότητα σε εν Ελλάδι επιλογή. Και η αλήθεια είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανταποκρίνεται σ' όλα τα παραπάνω κριτήρια αν εξαιρέσει, ίσως, κανείς την άριστη γνώση της ευρωπαϊκής αγοράς. Αλλά και αυτό φτιάχνεται...

News 24/7

24MEDIA NETWORK