Αυτές οι ομάδες ενδιαφέρονται για τον Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο είναι... φευγάτος από τον Παναθηναϊκό και ήδη πέντε ομάδες έχουν ρωτήσει για την περίπτωση του. Η μία, ωστόσο, μοιάζει πιο σοβαρή υποψήφια, ενώ ο παίκτης, αν πάει, θα έχει και... ελληνική παρέα.

Είναι ένα από τα καλοκαιρινά... αγκάθια του προγραμματισμού για την ερχόμενη περίοδο. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα κληθεί σύντομα να αποφασίσει για το μέλλον του Γουακάσο, ο οποίος μόνο με... θαύμα θα φορέσει ξανά τα πράσινα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του Γκανέζου άσου, πέραν των Αταλάντα και Σαμπντόρια άλλες τρεις ομάδες έχουν ρωτήσει για την περίπτωση του Γουακάσο. Αυτές είναι οι: Θέλτα, Χιρόνα και η Μπασακσεχίρ.

Η τελευταία, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, έχει θέσει ως μία από τις προτεραιότητες της στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, παίκτη στο κέντρο με τα χαρακτηριστικά του Γουακάσο, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει επαφή κάποια στιγμή.

Σε περίπτωση που πάει στην Μπασακσεχίρ πάντως θα βρει και τον γνώριμο μας από το ελληνικό πρωτάθλημα, Στέφανο Ναπολεόνι.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.