Δ.Σ. για το #savepao και για νέα διαρκείας

Τα βασικά θέματα συζήτησης στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟ που μπαίνει σε φάση συγκρότησης της "επιτροπής σωτηρίας", οι σκέψεις για νέες κάρτες διαρκείας που μπορούν να φέρουν άμεσα έσοδα και οι προτάσεις των παλαιμάχων προς τον Κωνσταντίνου στη συνάντηση της Τρίτης (3/10).

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
konstantinou EUROKINISSI

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των παλαιμάχων με επικεφαλής τον Αντώνη Αντωνιάδη είχε το μεσημέρι της Τρίτης (3/10) ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις που είχαν προετοιμάσει ως κίνηση βοήθειας προς τον σύλλογο, γι’ αυτές τις ιστορικά, κρίσιμες στιγμές που βιώνει…

Στην κουβέντα που κράτησε περίπου μία ώρα, οι παλιοί άσοι του «τριφυλλιού» συζήτησαν αρκετά θέματα με τον πρόεδρο της ομάδας και κατέθεσαν δύο βασικές προτάσεις: α) Να βγουν από τώρα σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό (28/10) και ΑΕΚ (19/11), με έδρα το ΟΑΚΑ, προκειμένου να κινηθούν οι φίλοι της ομάδας από τώρα για την αγορά τους και να τα προπληρώσουν, προσφέροντας ένα πολύ πιο άμεσο έσοδο στα ταμεία της ΠΑΕ και β) Να τεθεί επί τάπητος ένα πλάνο για διαρκείας τριετίας για το ΟΑΚΑ, τα οποία θα βγουν από τώρα στην αγορά, για να έρθουν πολύ πιο άμεσα λεφτά στην ομάδα.

Για το Ολυμπιακό Στάδιο βεβαίως, υπάρχει ένα ολόκληρο πλαίσιο το οποίο θα πρέπει να ακολουθηθεί κι απαιτεί άμεση συνεννόηση με τη διεύθυνση του ΟΑΚΑ (για παλιότερες οφειλές που διακανονίστηκαν, αλλά σταμάτησαν να εξυπηρετούνται), την ΑΕΚ για τα λειτουργικά έξοδα, τηSuperleagueκαι βεβαίως την Πολιτεία. Ακόμη και η προοπτική της μίνι-μετακόμισης της ομάδας για τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ έχει πολλές δυσκολίες, πόσω μάλλον η οριστική μετακίνηση της ομάδας εν μέσω της περιόδου…

Ο Κωνσταντίνου δεσμεύτηκε πάντως απ’ την πλευρά του προς τους παλαιμάχους, πως θα μεταφέρει τις προτάσεις τους στο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι (2:30) της Τετάρτης (4/10).

Στο εν λόγω Δ.Σ. θα τεθεί επί τάπητος κι ο τελικός σχεδιασμός του #savepao, ήτοι της «επιτροπής σωτηρίας» που θα αναλάβει να τραβήξει κοντά στην ομάδα επιφανείς φιλάθλους και τον απλό κόσμο προκειμένου να την ενισχύσει οικονομικά, καθώς επίσης κι όλες οι υπόλοιπες προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται, σε πρώτη φάση έως το τέλος Δεκέμβρη, που φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αναμένει εντός της Τετάρτης την απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη, αλλά κι άλλων σπουδαίων παλαιμάχων της δικής του γενιάς, όπως π.χ. ο Σωτήρης Κυργιάκος, ενώ εντός της ημέρας θα μιλήσει και με τον Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος αφού συζητήσει πρώτα το συνολικό πλαίσιο της «επιτροπής σωτηρίας», θα δώσει την τελική απάντησή του.

Μία άλλη πρόταση που υπάρχει ως σοβαρή σκέψη και θα τεθεί στο τραπέζι, αφορά την έκδοση μίας νέας σειράς διαρκείας από την ΠΑΕ για το υπόλοιπο της σεζόν. Κάτι το οποίο εφόσον εγκριθεί (που είναι πολύ πιθανό) θα επικοινωνηθεί προς τον κόσμο απ’ τα μέλη της ομάδας, προκειμένου να τραβήξει και να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τους φίλους του Παναθηναϊκού γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον αγώνα που δίνουν όλοι να μην «σκάσει» η ΠΑΕ μεσούσης της περιόδου…

News 24/7

24MEDIA NETWORK