Δεν φοβούνται την Κάλιαρι στον Παναθηναϊκό

Καμία ανησυχία στο πράσινο στρατόπεδο για καταγγελία της Κάλιαρι στη FIFA, έχουν ρυθμιστεί τα πάντα λένε από τον Παναθηναϊκό.

Δημοσίευμα που τον θέλει... υπόλογο της Κάλιαρι για χρωστούμενα που αφορούν τη συμφωνία δανεισμού του Βίκτορ Ιμπάρμπο διέψευσε ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τη "Live Sport", η ιταλική ομάδα προτίθεται να κινηθεί νομικά, καταγγέλλοντας στη FIFA την ελληνική ομάδα, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα που υποστηρίζει πως της οφείλονται. Σε μια τέτοια περίπτωση οι "πράσινοι" θα είχαν σοβαρό πρόβλημα.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως έλεγαν το Σάββατο ότι προέκυψε ούτε θα προκύψει καμία καταγγελία των Ιταλών, αφού όλα τακτοποιήθηκαν με τη λήξη του δανεισμού του Κολομβιανού επιθετικού. Όπως αποσύρθηκε άλλωστε και η καταγγελία του Παναθηναϊκού εις βάρος του ποδοσφαιριστή, μετά την άδεια που είχε πάρει από τη... σημαία "τρενάροντας" συνεχώς την επιστροφή του μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".