"Δεν ξέραμε, τον θέλουμε, τον πουλάμε"

Το ναι μεν, αλλά της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού για την υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ. Από τη μία το "ήταν και παραμένει ο ηγέτης" και από την άλλη το "δεν θα σταθεί εμπόδιο".

29/01/2017 Panathinaikos Vs Levadiakos, for Superleague Greece, season 2016-17, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
29/01/2017 Panathinaikos Vs Levadiakos, for Superleague Greece, season 2016-17, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 29/01/2017 PANATHINAIKOS VS LEVADIAKOS, FOR SUPERLEAGUE GREECE, SEASON 2016-17, IN APOSTOLOS NIKOLAIDIS STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο επίσημος Παναθηναϊκός, αφού πέρασαν αρκετές ώρες από τη στιγμή που διέρρευσε το ταξίδι του Μάρκους Μπεργκ στα Εμιράτα, πήρε θέση στην υπόθεση κρατώντας χαμηλούς τόνους. Οι "πράσινοι" ενημέρωσαν πως δεν ήξεραν για το ραντεβού του Σουηδού με την Αλ Αΐν εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μαζί τους, αλλά τόνισαν πως αν θέλει να φύγει, η πόρτα είναι ανοικτή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ:

" Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, ούτε γνώριζε τις επαφές του ποδοσφαιριστή με ενδιαφερόμενες ομάδες. Ως γνωστόν με τον Μάρκους υπάρχει εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019. Κατανοούμε την πιθανή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποκομίσει σε αυτή τη φάση της καριέρας του κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες του Μάρκους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθούν οι απόλυτα λογικές απαιτήσεις του συλλόγου. Αν και αυτονόητο, επιθυμούμε να επισημανθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Μάρκους μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Όμως εάν οικονομικοί, οικογενειακοί και άλλοι λόγοι τον ωθούν σε άλλη επιλογή για την καριέρα του, εμείς θα το σεβαστούμε.

Ο Μάρκους ήταν, είναι και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK