Δεν παρασύρθηκε από το 4-0 ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν στάθηκε μόνο στο ξέσπασμα του Παναθηναϊκού αλλά και στο δύσκολο πρώτο μέρος ενώ μίλησε για τα στηρίγματα που έχει πλέον ο Μπεργκ στην επίθεση.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης μεσοβδόμαδα για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός φιλοδώρησε με τον ίδιο αριθμό τερμάτων και τον Παναιτωλικό, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ του στο τελευταίο ημίωρο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δηλώνει ικανοποιημένος από τη βελτίωση που έχουν οι "πράσινοι" από παιχνίδι σε παιχνίδι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

"Το τελικό σκορ δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα καθώς είχαμε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν λογικό καθώς είχαμε σπαταλήσει αρκετή ενέργεια στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο και μας έλειπε η φρεσκάδα κυρίως από τους παίκτες της μεσοεπιθετικής μας γραμμής για να διασπάσουμε την κλειστή άμυνα του Παναιτωλικού. Προσπαθήσαμε αλλά μας έλειπε μια καλή πάσα, ένα καλό κοντρόλ και αυτά ήταν απόρροια της κούρασης.

Στο δεύτερο μέρος ζητήσαμε από όλους να δώσουμε το κάτι παραπάνω και ευτυχίσαμε να βάλουμε το γκολ σχετικά νωρίς. Σίγουρα έκανε και ο Οδυσσέας μια πολύ καλή επέμβαση και μετά το δεύτερο γκολ άνοιξε το παιχνίδι και φτάσαμε στην νίκη με 4-0.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου και μιλάω για όλη την διάρκεια όχι μόνο για το δεύτερο μέρος που πετύχαμε τα γκολ. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, την κούραση των ποδοσφαιριστών και είμαι ευχαριστημένος".

Τρίτο σερί παιχνίδι που η ομάδα κάνει καλό δεύτερο ημίχρονο μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα. Αυτό έχει να κάνει και με τη φυσική κατάσταση, σας το δείχνουν και οι προπονήσεις;

"Ναι βελτιωνόμαστε συνέχεια. Τα αποτελέσματα που έχουμε αυτό δείχνουν. Η φυσική κατάσταση είναι και θέμα ψυχολογίας και πλέον τα παιδιά έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κρατάμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας, έχουμε περισσότερη διάθεση και ενέργεια.

Όταν δεν έχεις την ψυχολογία και είσαι και κουρασμένος δεν πηγαίνεις για την μπάλα. Όταν παίζεις με ψυχολογία τα πράγματα είναι πιο εύκολα, έχεις τρεξίματα. Στα τελευταία λεπτά δυο παίκτες φάνηκε ότι έτρεχαν με το ζόρι καθώς δεν είχαν δυνάμεις αλλά έτρεχαν επειδή πήγαινε το παιχνίδι".

Έχετε αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Παναιτωλικό και ως προπονητής του Πανιωνίου, άρα τον έχετε διαβάσει και περισσότερο επίσης στο πρώτο μέρος κάνατε εσείς τα λάθη και στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός αυτά τα δυο γεγονότα συντέλεσαν στο να πάρετε τη νίκη;

"Ως προς τον αντίπαλο είναι λογικό να τον διαβάζεις. Μπορεί να τον είχα αντιμετωπίσει και πέρυσι στο Κύπελλο με τον Πανιώνιο αλλά αυτό κάνεις για κάθε αντίπαλο. Ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα και το ζητούμενο είναι να ανοίξει το σκορ και μετά το παιχνίδι ανοίγει. Στο πρώτο μέρος κάναμε λάθη ως προς τα κοντρόλ μας και τις τελικές πάσες και μας έλειπε κάτι οφειλόταν στην φρεσκάδα που δεν είχαμε. Τον αντίπαλο τον αναγκάζεις να κάνει λάθη. Στο δεύτερο γκολ του Μπεργκ κλέβουμε την μπάλα και βγαίνουν τέσσερις εναντίων τριών. Είναι κάτι που θέλουμε στην ομάδα μας".

Τι γίνεται με τους Ρέις και Κλωναρίδη;

"Ο Ρέις δεν θυμάται τίποτα, σαν διάσειση ένα πράγμα. Και ο Κλωναρίδης είχε ένα σφίξιμο στο πόδι του. Είναι φυσιολογικό βέβαια όπως έγινε και με τον Κουρμπέλη όταν έχουν να παίξουν τόσο καιρό και μετά αγωνίζονται συνέχεια να υπάρχουν μικροπροβλήματα. Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να τον έχουμε στην διάθεση μας γιατί αρχίζει και βρίσκει τον ρυθμό του".

Είναι σημαντικό για εσάς ο Μπεργκ να σκοράρει ενόψει και των επόμενων σημαντικών αγώνων που έρχονται;

"Ξέρουμε ποιος είναι ο Μάρκους είτε βάζει είτε δεν βάζει γκολ δεν μπορείς να τον αμφισβητήσεις. Βέβαια ένας επιθετικός δεν πρέπει να είναι μόνος του. Πλέον έχει γύρω του του τέσσερις παίκτες απ' αυτούς που υπάρχει το κράμα ώστε να βγάλουν τις πάσες και να τον αξιοποιήσουν. Δεν μπορεί να τα κάνει μόνος του αλλά αλλά να ανοίξουν χώρους και να τους εκμεταλλευτεί ο Μπεργκ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK