Δεν παραχωρείται ο Βαν Ντάμε από τη Σταντάρ Λιέγης

Ο Γέλε Βαν Ντάμε απασχόλησε τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αρκετό καιρό πριν, ως μία αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας. Εσχάτως, μετά την εμπλοκή στην υπόθεση του Σέρχιο Σάντσεθ, ο Βέλγος επανήρθε στο προσκήνιο ως μία εναλλακτική.

Δεν παραχωρείται ο Βαν Ντάμε από τη Σταντάρ Λιέγης

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο βελγικός Τύπος, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί και αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τον προηγούμενο μήνα, και ο 31χρονος στόπερ δεν διατίθεται προς παραχώρηση.

Η ιστοσελίδα nieuwsblad.be υποστηρίζει ότι η διοίκηση της Σαντάρντ Λιέγης, μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Μπρούνο Βεζάνζι, έχει αλλάξει στάση και δεν προτίθεται να αποδεσμεύσει τον αρχηγό της ομάδας.

Ο Βεζανζί αντικατέστησε τον πρώην πρόεδρο, Ρονάλντ Ντουσατελέτ, ο οποίος είχε άσχημες σχέσεις με τον Γέλε Βαν Ντάμε και τον είχε ωθήσει προς την έξοδο. Ο Βεζανζί έχει εξαιρετική άποψη για τον Βαν Ντάμε και σύμφωνα με βελγικές πληροφορίες, ενδέχεται, να προτείνει την επέκταση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του θηριώδους αμυντικού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016, ενώ με τη φανέλα της Σταντάρ μετράει 182 συμμετοχές, 19 γκολ και 25 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK