Δεν πωλείται ο Ζέκα, εκτός αν...

Η απόρριψη της πρώτης πρότασης των 2.2 εκατομμυρίων ευρώ για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και η νέα βελτιωμένη της Κοπεγχάγης που είναι στα σκαριά. Όλες οι λεπτομέρειες για το θέμα με τον Πορτογάλο χαφ.

Δεν πωλείται ο Ζέκα, εκτός αν...

Η διοίκηση της Κοπεγχάγης έκανε επίσημη κίνηση για να αποκτήσει για τρίτη φορά στην ιστορία της ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, μετά τους Μίκαελ Άντονσον και Νταμέ Εντόι. Κι όχι όποιον κι όποιον, αλλά τον αρχηγό του "τριφυλλιού" Ζέκα Ροντρίγκες. Πάντως η διοίκηση των "πράσινων" απέρριψε την πρόταση της δανέζικης ομάδας, η οποία παρόλα αυτά -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- θα επανέλθει σύντομα και με νέα προσφορά.

Πηγές απ' την Πορτογαλία αναφέρουν πως η πρόταση που έφτασε στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ από τους πρωταθλητές Δανίας για τον 28χρονο χαφ (ο οποίος έχει ετήσιο συμβόλαιο περίπου 600.000 ευρώ), ήταν στα 2.2 εκατ. ευρώ (συνολικά), με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να την απορρίπτει χωρίς... δεύτερη σκέψη.

Κι αυτό διότι ο Ζέκα θεωρείται βασικός κι αναντικατάστατος "πυλώνας" στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και στο "τριφύλλι" -πολύ περισσότερο δε ο Μαρίνος Ουζουνίδης- δεν θα ήθελαν να χάσουν ένα απ' τα πιο βασικά γρανάζια της μηχανής τους, δύο εβδομάδες πριν απ' την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (όταν και τα περιθώρια αντικατάστασης είναι περιορισμένα) και μια ημέρα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι πληροφορίες από τη Δανία αναφέρουν πως η Κοπεγχάγη (που καλείται να ανατρέψει το σε βάρος της 1-0 απ' τη Καραμπάγκ για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League), σκοπεύει να επανέλθει άμεσα με βελτιωμένη προσφορά. Και πάλι πάντως δύσκολα θα μπορέσει να βάλει τους "πράσινους" στο τραπέζι των συζητήσεων με ποσό μικρότερο των 4 εκατ. ευρώ.

Χρήματα που -όπως λέγεται- δύσκολα θα δώσουν οι Δανοί, οι οποίοι στις αρχές Ιουλίου έκαναν την πιο "ακριβή" καλοκαιρινή μεταγραφή τους, δαπανώντας 2,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Πιέρρο Σωτηρίου απ' τον ΑΠΟΕΛ.

Μένει να δούμε λοιπόν ποιο θα είναι το ύψος της νέας πρότασης των Δανών και μέχρι πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν…

News 24/7

24MEDIA NETWORK