Δέσμευση για πληρωμές την... Τετάρτη

Αφού έφτασε τους ποδοσφαιριστές στα όριά τους, με αποτέλεσμα να κηρύξουν... 48ωρη απεργία, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έδωσε υπόσχεση για πληρωμές μέσα στην Τετάρτη.

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos omadiki proponisi EUROKINISSI

Από υποσχέσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν "χορτάσει". Το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή είναι να εισρεύσει χρήμα στους λογαριασμούς τους. Διαφορετικά θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας απέχοντας από τις προπονήσεις - κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά.

Η διαρροή από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την οποία μέσα στην Τετάρτη θα γίνουν πληρωμές προς όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες (Έλληνες και ξένους), είναι ενδεχομένως η (προσωρινή) λύση στο πρόβλημα. Διότι θα πρόκειται για χρήματα που θ' αντιστοιχούν μονάχα στο 30% του Δεκεμβρίου. Επαφίεται ως εκ τούτου στην καλή διάθεση των ποδοσφαιριστών του Μαρίνου Ουζουνίδη η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Πάντως την Τετάρτη οι επιτελείς θα βρίσκονται στο Κορωπί με τα καταθετήρια στο χέρι, περιμένοντας... Μήπως και πείσουν για τη (α)φερεγγυότητά τους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK