Δικαστικό... μπλέξιμο με Άλτμαν

Το πρωί της Δευτέρας δικαστήριο στο Ισραήλ εκδίκασε προσφυγή του Όμρι Άλτμαν, κατά της Χάποελ Τελ Αβίβ, δικαιώνοντας προσωρινά την ομάδα, με αποτέλεσμα ο παίκτης να κληθεί σε προπονήσεις μαζί της. Σε ανώτατο δικαστήριο θα κριθεί το μέλλον του. Τι γίνεται με τη ρήτρα (εικόνες).

Δικαστικό... μπλέξιμο με Άλτμαν
Altman

Μπλέξιμο στην υπόθεση Όμρι Άλτμαν - Χάποελ - Παναθηναϊκού. Εκεί που ο παίκτης φαινόταν σχεδόν κλεισμένος από τους πράσινους, ήρθε μία δικαστική απόφαση για να βάλει... φρένο στη μεταγραφή του στο "τριφύλλι".

Το πρωί της Δευτέρας ο παίκτης με το δικηγόρο του παραβρέθηκαν στην εκδίκαση της προσφυγής του κατά της Χάποελ ( διεκδικεί χρήματα), όμως η τροπή δεν ήταν υπέρ του, με τον δικαστή να αναφέρει πως ο παίκτης πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις ή να προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο, κάτι που αποδέχθηκε και ο δικηγόρος του Όμρι Άλτμαν!

Έτσι δυο δρόμοι υπάρχουν αυτή τη στιγμή:

1) να δικαιωθεί ο παίκτης αργότερα και αφού έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με την Χάποελ Τελ Αβίβ, 2) να πληρώσει ρήτρα ο Παναθηναϊκός στην ομάδα από το Ισραήλ έτσι ώστε να τον πάρει ελεύθερο, 3) να ρισκάρει ο παίκτης και οι πράσινοι, ελπίζοντας πως θα ισχύσει η ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει ελεύθερος για ομάδα του εξωτερικού.

Τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα, αφού στην υπόθεση εμπλέκεται και γραφείο μάνατζερ που αξιώνει χρήματα. Και όλα αυτά, ενώ ο παίκτης δήλωσε πως το απόγευμα της Δευτέρας θα ερχόταν στην Ελλάδα για να συζητήσει από κοντά με τον Παναθηναϊκό.

Δικαστικό... μπλέξιμο με Άλτμαν
Altman
Δικαστικό... μπλέξιμο με Άλτμαν
Altman

News 24/7

24MEDIA NETWORK