Δικαστικό... μπλέξιμο με Άλτμαν

Το πρωί της Δευτέρας δικαστήριο στο Ισραήλ εκδίκασε προσφυγή του Όμρι Άλτμαν, κατά της Χάποελ Τελ Αβίβ, δικαιώνοντας προσωρινά την ομάδα, με αποτέλεσμα ο παίκτης να κληθεί σε προπονήσεις μαζί της. Σε ανώτατο δικαστήριο θα κριθεί το μέλλον του. Τι γίνεται με τη ρήτρα (εικόνες).

Μπλέξιμο στην υπόθεση Όμρι Άλτμαν - Χάποελ - Παναθηναϊκού. Εκεί που ο παίκτης φαινόταν σχεδόν κλεισμένος από τους πράσινους, ήρθε μία δικαστική απόφαση για να βάλει... φρένο στη μεταγραφή του στο "τριφύλλι".

Το πρωί της Δευτέρας ο παίκτης με το δικηγόρο του παραβρέθηκαν στην εκδίκαση της προσφυγής του κατά της Χάποελ (διεκδικεί χρήματα), όμως η τροπή δεν ήταν υπέρ του, με τον δικαστή να αναφέρει πως ο παίκτης πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις ή να προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο, κάτι που αποδέχθηκε και ο δικηγόρος του Όμρι Άλτμαν!

Έτσι δυο δρόμοι υπάρχουν αυτή τη στιγμή:

1) να δικαιωθεί ο παίκτης αργότερα και αφού έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με την Χάποελ Τελ Αβίβ, 2) να πληρώσει ρήτρα ο Παναθηναϊκός στην ομάδα από το Ισραήλ έτσι ώστε να τον πάρει ελεύθερο, 3) να ρισκάρει ο παίκτης και οι πράσινοι, ελπίζοντας πως θα ισχύσει η ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει ελεύθερος για ομάδα του εξωτερικού.

Τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα, αφού στην υπόθεση εμπλέκεται και γραφείο μάνατζερ που αξιώνει χρήματα. Και όλα αυτά, ενώ ο παίκτης δήλωσε πως το απόγευμα της Δευτέρας θα ερχόταν στην Ελλάδα για να συζητήσει από κοντά με τον Παναθηναϊκό.