Δίνει δωρεάν την Λεωφόρο στον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση γηπέδου για το φιλικό με τον Λεβαδειακό και ο Ερασιτέχνης παρά τις τελευταίες συγκρούσεις των δύο πλευρών παραχωρεί την Λεωφόρο χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει προγραμματισμένο φιλικό με τον Λεβαδειακό στις 18/8, αλλά οι "πράσινοι" δεν έχουν γήπεδο για να στεγάσουν την αναμέτρηση.

Το τελευταίο διάστημα η ΠΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση έδρας (κυριαρχεί το σενάριο να πάει σε αυτή της Καλλιθέας), αφού το ΟΑΚΑ δεν μπορεί να φιλοξενήσει το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, καθόσον υπάρχει θέμα με το χορτάρι...

Ωστόσο, ο Ερασιτέχνης βγήκε μπροστά για να δώσει τη λύση, ενώ τις προηγούμενες ημέρες οι δύο πλευρές έδωσαν μεγάλη "μάχη" μέσω ανακοινώσεων.

Συγκεκριμένα, η "Μάνα του Λόχου" έκανε γνωστό ότι παραχωρεί το γήπεδο της Λεωφόρου στο ποδοσφαιρικό τμήμα εντελώς δωρεάν: "Παρά τις συνεχείς κινήσεις κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την διοίκηση της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την ξαφνική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, που καμία επιβάρυνση δεν θα είχε για εκείνη, εμείς, ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί και 'Μάνα του λόχου', οφείλουμε να κοιτάμε το καλό όλων των τμημάτων μας, συμπεριλαμβανομένου και του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, βλέποντας ότι η ΠΑΕ δεν βρίσκει γήπεδο για το φιλικό που θέλει να δώσει στις 18 Αυγούστου, προσφέρουμε το γήπεδο της Λεωφόρου για αυτό τον αγώνα εντελώς δωρεάν..."

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!