Δίνουν τα χέρια την Τετάρτη Παναθηναϊκός-Οικονόμου

Το ραντεβού… συμφωνίας των δύο πλευρών, ο λόγος που θα πάνε για την άλλη εβδομάδα οι υπογραφές, η πολύ πιθανή άμεση ενσωμάτωσή του και η γνώμη του Ουζουνίδη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Οικονόμου θα γίνει όπως όλα δείχνουν το πρώτο "χειμερινό" μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού κι ο παίκτης που θα κληθεί να "γεμίσει" το κέντρο της "πράσινης" άμυνας, μετά την αποπομπή του Κουτρουμπή και την επικείμενη πώληση του Μολέδο.

Ο 30χρονος αμυντικός, έμεινε ελεύθερος και τυπικά τη Δευτέρα (18/12) από τον Πανιώνιο, φτάνοντας σε συμβιβασμό με τους "κυανέρυθρους" και πλέον μπαίνει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό. Όπως αποκαλύπτει και το σημερινό "ΕΘΝΟΣΠΟΡ", ο ατζέντης του Κορίνθιου άσου, θα έχει συνάντηση την Τετάρτη (20/12), με άνθρωπο του "τριφυλλιού" (Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο), προκειμένου να "κλειδώσουν" τη συμφωνία τους, η οποία θα αφορά συμβόλαιο 6 μηνών, με οψιόν επέκτασης για άλλον ένα χρόνο (θα μπορεί να ενεργοποιηθεί έως τα τέλη Μαΐου). Οι δε απολαβές του Οικονόμου γι’ αυτό το 6μηνο δεν θα ξεπεράσουν τις 50.000 ευρώ.

Εφόσον δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια στη συνάντηση της Τετάρτης, η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί (και με υπογραφές) την επόμενη εβδομάδα. Κι αυτό, διότι στον Παναθηναϊκό θέλουν να περιμένουν πρώτα το τελικό "ΟΚ" από τηFIFAγια να… επιβεβαιώσουν το δικαίωμα μεταγραφών. Εφόσον δοθεί και τυπικά το "πράσινο φως", ο Οικονόμου θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι εντός της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να υπογράψει.

Δεν αποκλείεται πάντως, ως ελεύθερος γαρ, να ξεκινήσει άμεσα και προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να ενταχθεί στην ομάδα το συντομότερο δυνατόν, αφενός για να προσαρμοστεί πολύ πιο γρήγορα στο γκρουπ κι αφετέρου για να (προ)ετοιμαστεί καλά και να είναι έτοιμος με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του "τριφυλλιού" τον Ιανουάριο και το πρώτο ματς με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο.

Ο 49χρονος τεχνικός θεωρεί πως ο Οικονόμου έχει όλες τις προϋποθέσεις για να "δέσει" γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα, θα έχει καλή "χημεία" με τον Αυλωνίτη απ’ την κοινή θητεία τους στον Πανιώνιο (αλλά και με τον Κολοβέτσιο) και πως γενικά είναι η καλύτερη δυνατή -και στις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή- λύση που θα μπορούσε να βρει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Κι επιπλέον ο αριστεροπόδαρος άσος, θα είναι σε θέση να του προσφέρει ακόμη μία επιλογή και στη θέση του αριστερού μπακ, δεδομένου ότι οι "πράσινοι" θα μείνουν μόνο με τον Ινσούα στο αριστερό τους άκρο, εφόσον πωληθεί ο Νίκλας Χουλτ τον Ιανουάριο…

News 24/7

24MEDIA NETWORK