"Δομικές διαφορές ουσίας" η αιτία που ο Παναθηναϊκός ψήφισε "λευκό"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε σχετικά με την επιλογή της να ψηφίσει "λευκό" για τον Δημήτρη Σαραϊδάρη.

"Δομικές διαφορές ουσίας" η αιτία που ο Παναθηναϊκός ψήφισε "λευκό"
Παναθηναϊκός-λογότυπο

Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τη στάση της να ψηφίσει "λευκό" στην ψηφοφορία για τον Δημήτρη Σαραϊδάρη εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι "πράσινοι" τόνισαν ότι είχαν καταθέσει έγγραφη πρόταση προ ημερών με προαπαιτούμενα για να προχωρήσουν τη συζήτηση για το θέμα της διαιτησίας, η οποία -κατά τους ανθρώπους του συλλόγου- δεν τέθηκε επί τάπητος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να κρύψει γι’ αυτό και ξεκαθαρίζει τη θέση της σχετικά με όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Ο Παναθηναϊκός ψήφισε λευκό στην πρόταση των «12» για να εκπροσωπηθεί η Λίγκα στην τριμελή επιτροπή της ΚΕΔ από τον κ. Σαραϊδάρη. Η απόφασή μας αυτή αφορά δομικές διαφορές ουσίας και όχι σε πυροτεχνήματα, κινήσεις εντυπωσιασμού ή παρασκηνιακές διαβουλεύσεις.

Προ ημερών ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τη δική του έγγραφη πρόταση προς το προεδρείο της Λίγκας, θέτοντας προαπαιτούμενα για να προχωρήσουμε σε σοβαρό διάλογο για το μείζον θέμα της διαιτησίας. Η πρόταση δεν τέθηκε καν στο τραπέζι της συζήτησης, άγνωστο σε εμάς γιατί.

Αυτονόητα, λοιπόν, από τη στιγμή που η αρχική πρόταση των «12» για επαγγελματική διαιτησία δεν ακολουθήθηκε, δεν υφίσταται καμία συμφωνία περί αναδιανομής εσόδων.

Η έγγραφη πρόταση της Π.Α.Ε. εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Superleague επέλεξε Σαραϊδάρη για την ΚΕΔ

News 24/7

24MEDIA NETWORK