Φοβερά πράγματα: Δεν εξοφλήθηκε ο Λουτσιάνο αλλά έδωσε το οκ στους συμπαίκτες του!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε λεφτά, αλλά δεν εξοφλήθηκε ούτε τώρα τη δόση Οκτωβρίου, όμως ζήτησε απ' τους συμπαίκτες του να πάνε κανονικά σε προπόνηση, αφού πληρώθηκαν όλοι οι υπόλοιποι το 30% του Δεκέμβρη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
luciano EUROKINISSI

Στα τόσα... μαύρα μαντάτα που είχε η Τετάρτη (11/4) για τον Παναθηναϊκό (επικύρωση κι απ' τη Λίγκα του -3 για τον Βέμερ, άρον-άρον ματαίωση στη Superleague της ψηφοφορίας αλλαγής του κανονισμού υποβιβασμού για τους μη αδειοδοτημένους διότι δεν... έβγαιναν οι ψήφοι), υπήρχε κι ένα -ας το πούμε- "ευχάριστο" νέο: Η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, έπειτα απ' τη διήμερη αποχή τους λόγω της μη διευθέτησης των υποσχέσεων που είχαν δοθεί απ' τη διοίκηση για την πληρωμή του 30% της δόσης Δεκεμβρίου προς όλους.

Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" είδαν από το μεσημέρι τα χρήματα που περίμεναν στους λογαριασμούς τους και το απόγευμα της Τετάρτης, πήγαν στο "Γ. Καλαφάτης", όπου παρέλαβαν τα καταθετήριά τους. Εκεί βρισκόταν και ο (υπηρεσιακός) πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν μίλησε στους παίκτες, ενώ ούτε οι ίδιοι είχαν διάθεση να... μιλήσουν μαζί του.

Ενα απ' τα βασικά ζητούμενα βεβαίως, ήταν το τι είχε πράξει η διοίκηση του Παναθηναϊκού στο θέμα του Λουτσιάνο Νέβες. Στον Βραζιλιάνο άσο οφείλονταν ακόμη μεγάλο μέρος της δόσης Οκτωβρίου (είχαν πάρει μόνο την εξόφληση Σεπτέμβρη), με τη διοίκηση να συνεχίζει επί εβδομάδες έναν πόλεμο... νεύρων, με πληρωμές με το "σταγονόμετρο", προφανώς με διάθεση να τον εξωθήσει σε προσφυγή.

Πριν την προπόνηση, οι αρχηγοί της ομάδας μίλησαν με τον Λουτσιάνο και τον ρώτησαν αν έχει πληρωθεί, με τον ίδιο να απαντάει πως μπήκε ένα ποσό περίπου 25.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο αυτό να επαρκεί για την εξόφληση της δόσης Οκτωβρίου, που ήταν κι ένα απ' τα θέματα που είχαν ζητήσει οι ποδοσφαιριστές προς τον Κωνσταντίνου και την υπόλοιπη διοίκηση.

Ο "Λούτσι" πάντως, τόνισε προς τους υπόλοιπους παίκτες πως απ' τη στιγμή που πήρε έστω κι αυτό το ποσό και είχε πληρωθεί και η υπόλοιπη ομάδα το 30%, δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η αποχή μόνο για τον ίδιο και τους κάλεσε να πάνε όλοι για προπόνηση. Οπερ κι εγένετο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να... καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές του και να ξεκινάει την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα (15/4) με τον Ατρόμητο στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ουσιαστικά, το τι θα γίνει με τον Βραζιλιάνο, αλλά και η στάση που θα κρατήσει όλη η ομάδα, διατηρώντας το πνεύμα αλληλεγγύης που είχε και τις προηγούμενες ημέρες, θα κριθεί απ' το αποτέλεσμα της συνάντησης που θα έχει ο Λουτσιάνο με τον Κωνσταντίνου το μεσημέρι της Παρασκευής (13/4). Εάν όσα ειπωθούν προς τον Βραζιλιάνο ως προς τα οφειλόμενα που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, δεν τον καλύψουν, είναι ανοικτό να τεθεί εκ νέου θέμα αποχής την επόμενη εβδομάδα, αφού κανείς απ' τους παίκτες δεν επιθυμεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις πληρωμές για κανέναν.

Κάτι που επιδίωξαν να... επιβάλλουν οι διοικούντες στα "πράσινα" αποδυτήρια τις τελευταίες εβδομάδες, προκαλώντας την οργή των ποδοσφαιριστών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK