Έφτασε Αθήνα ο Θελάντερ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/6) ο Ράσμους Θελάντερ, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Έφτασε Αθήνα ο Θελάντερ
INTIME SPORTS

Ο Ράσμους Ελάντερ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/6) στην Αθήνα και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Έφτασε Αθήνα ο Θελάντερ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφώνησε με την Άαλμποργκ για την απόκτηση του και ο υψηλόσωμος αμυντικός ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Ρενέ Χένρικσεν, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Έφτασε Αθήνα ο Θελάντερ
INTIME SPORTS

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 16 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 8 στο Europa League με την Άαλμποργκ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του.

Κατά τις πρώτες του δηλώσεις ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι για έναν μεγάλο σύλλογο. Θα δω τους ανθρώπους της ομάδας και θα πω περισσότερα τις επόμενες ώρες".

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το εάν έχει μιλήσει με τον Ρενέ Χένρικσεν είπε: "Ναι εννοείται. Είμαστε στην ίδια ομάδα, θεωρείται μεγάλος παίκτης στη χώρα μου και με έχει ενημερώσει".Ο Τελάντερ έδειξε αρκετά διαβασμένος σχετικά με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας: "Είναι ένα μεγάλο κλαμπ που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει μεγάλη ιστορία και θερμούς οπαδούς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και θα είμαι 100% αφοσιωμένος στο κλαμπ".

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για τους υπόλοιπους Δανούς που έχουν αγωνιστεί στο "τριφύλλι" δήλωσε: "Ναι γνωρίζω ποιοι άλλοι έχουν παίξει στην ομάδα. Πρώτα να τελειώσει η μεταγραφή και μετά θα πούμε περισσότερα".

Διαβάστε ακόμη:

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Θελάντερ

Έρχεται και φέρνει... εγκεφαλικά η σύντροφος του Θελάντερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK