"Εξαφανισμένο" το ασθενοφόρο στα Περιβόλια!

Απίστευτα πράγματα στα Περιβόλια, καθώς το ασθενοφόρο που υπήρχε στο γήπεδο είχε αποχωρήσει (χωρίς να γνωρίζει κανείς το λόγο) απ’ τις 23.00, λίγη ώρα πριν τραυματιστεί σοβαρά στον δεξιό αγκώνα ο Ροντρίγο Μολέδο.

Aν μη τι άλλο αποτελεί μεγάλη ευθύνη του Πλατανιά και της Λίγκας, καθώς με το που χτύπησε σοβαρά ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν υπήρχε ασθενοφόρο για να τον πάει στο γήπεδο, κάνοντας έξαλλους τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα, το ασθενοφόρο ήταν… άφαντο και εμφανίστηκε στις 23.46 όπου και μετέφερε τον Μολέδο στο νοσοκομείο Χανίων, για να κάνει ακτινογραφία.

Μαζί του ήταν και ο γιατρός του Παναθηναϊκού Μάνος Σάρρας, ο οποίος προσπάθησε να κάνει ανάταξη στον αγκώνα του 29χρονου αμυντικού, αλλά δεν τα κατάφερε, με τους «πράσινους» να εκφράζουν φόβους ακόμη και για κάταγμα.

Περισσότερα θα φανούν μετά τις ακτινογραφίες που θα κάνει ο Βραζιλιάνος και τα αποτελέσματά τους που αναμένονται τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (21/8).

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...