Έξαλλος με τον ΠΑΟ ο Ταυλαρίδης, δεν κάνει πίσω!

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό", εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την συμπεριφορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λέγοντας πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω, διεκδικώντας τα χρήματά του.

Έξαλλος με τον ΠΑΟ ο Ταυλαρίδης, δεν κάνει πίσω!

Στον αέρα του Sport24 Radio 103,3φιλοξενήθηκε ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" για την δικαστική του διαμάχη με τον Παναθηναϊκό, διεκδικώντας τα χρήματα που του οφείλονται και εξέφρασε την αγανάκτησή του για την συμπεριφορά της πράσινης ΠΑΕ στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος τόνισε σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα πάει την υπόθεση μέχρι το τέρμα, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στο τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα στην υπόθεσή του, λέγοντας πως τρεις φορές έχει βάλει "πλάτη" για το "τριφύλλι", αλλά όλες φορές είδε ασυνέπεια από την απέναντι πλευρά.

Ο Ταυλαρίδης είναι έξαλλος με τον Παναθηναϊκό και δεν έχει καμία διάθεση να δείξει διαλλακτικότητα, λέγοντας πως η πλευρά της ΠΑΕ δεν τηρούσε τους διακανονισμούς που γίνονταν, είπε πως είχε από τα πιο μικρά συμβόλαια και όταν στην τελευταία συνάντησή του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ζήτησε τα μισά χρήματα μπροστά και τα άλλα μισά σε δόσεις, για να πάρει την απάντηση ότι "δεν υπάρχει φράγκο".

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι έχει πληρώσει 110.000 ευρώ από την τσέπη του για την εφορία, ενώ δεν ήταν δική του υποχρέωση και αναρωτήθηκε "μήπως είμαι μηχανή που κόβει χρήματα;".

Ο ίδιος τόνισε πως έχει ήσυχη την συνείδησή του, ότι δεν θα κάνει πίσω, ότι θα πάει την υπόθεση μέχρι τέλους και πως έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα και δεν έχει βρεθεί ένας που να του πει ότι του φέρθηκε καλά ο Παναθηναϊκός. "Η υπομονή έχει και τα όριά της", είπε ακόμα και κατέληξε:

"Θέλω να είμαι σωστός και ΣΥΝΕΠΗΣ απέναντι στο Κράτος και απέναντι στην οικογένειά μου. Δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά ήθελα να ακουστούν τα πράγματα αναλυτικά και να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK