Έξαλλος ο Ουζουνίδης με τους... άλλους!

Μήνυμα ξεκαθαρίσματος του ρόστερ έστειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την απώλεια του Παναθηναϊκού στη Λάρισα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ, όσο στην έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, αφήνοντας αιχμές για κάποιους εξ εκείνων που αγωνίστηκαν στο ματς κυπέλλου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε στη NOVA: " Δεν είχαμε ενέργεια, υπήρχε πολλή κούραση για τα παιδιά. Θέλω να πω κάτι. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι, ξέρω πόση κούραση έχουν. Προσπάθησαν, αν και δεν ήταν καλοί. Τους δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα και να υπάρχει ένα γκρουπ έτοιμο για να παίξει όποτε χρειάζεται. Κάποιοι δεν τους έδωσαν τις βοήθειες που θα έπρεπε. Αλλά πιστεύω ότι θα τους τη δώσουμε τη βοήθεια στο διάστημα που ακολουθεί".

"Τι να τον κάνω έναν καλό παίκτη αν..."

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου: " Δεν έγινε καλό ματς, αλλά ήταν δυνατό. Είναι ένα δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά με βάση την απόδοση μας, πήραμε το καλύτερο. Δεν είχαμε και πολλά παιδιά σε καλή κατάσταση και σε καλή μέρα. Δεν είχαμε τρεξίματα. Ό,τι λέω δε σημαίνει πως αναφέρομαι σε ανθρώπους που έφυγαν από την ομάδα, επειδή πολλοί το παρεξηγείτε. Αναφέρομαι σε αυτούς που είναι. Και αυτό που είπα μετά το παιχνίδι ότι δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια είναι ότι θα περίμενα από τα παιδιά να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά.

Κάποιοι απ' αυτούς όμως βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα και θα το αλλάξουμε αυτό. Τώρα που έχουμε την ευκαιρία της διακοπής θα δούμε πώς θα διορθώσουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο που θα σκέφτονται οι παίκτες που είναι στο ρόστερ της ομάδας.

Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο για τις μεταγραφές. Έχουμε πει για 3-4 παίκτες, αλλά με αυτά που βλέπω ίσως χρειαστούμε παραπάνω. Δεν αναφέρομαι τόσο στην ποιότητα όσο στη διάθεση. Τι να το κάνω, αν είναι καλοί και ποιοτικοί παίκτες. Καλός παίκτης για μένα είναι αυτός που βάζει το ταλέντο του για την ομάδα. Θέλω ποδοσφαιριστές που θα δίνουν το 100% και θα βοηθούν την ομάδα κι ας είναι λιγότερο ταλαντούχοι. Δεν είχαμε καλή απόδοση όπως σας είπα και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο, που μπορέσαμε να πάρουμε βάσει της εικόνας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εγκλωβισμός Παναθηναϊκού στη Λάρισα και... -9

News 24/7

24MEDIA NETWORK