Εξελίξεις με φορ μετά τον Πλατανιά

Η αναμονή για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, οι δύο στόχοι που έχουν "λοκάρει" οι "πράσινοι" απ’ την κοινοτική αγορά χωρίς να έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους και η επικύρωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ. Ο Κώστας Γουλής έχει το ρεπορτάζ.

Εξελίξεις με φορ μετά τον Πλατανιά

Στη συνέντευξή του στη Nova την Τρίτη (17/1), ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε αρκετά τον μεταγραφικό πήχη των "πράσινων", μολονότι "καίγεται" για την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας πως "αν δεν βρεθεί λύση με τα βαριά συμβόλαια (σ.σ. Ιμπάρμπο), τότε το πιο πιθανό είναι να είναι πολύ μετρημένες οι κινήσεις που θα γίνουν και να συνεχίσουμε έτσι".

Τα οικονομικά δεδομένα των "πράσινων" είναι "ασφυκτικά" περιορισμένα και η υπόθεση του Κολομβιανού εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο "αγκάθι", αφού εκτός από θέση ξένου, κρατάει "δεσμευμένο" για το β’ εξάμηνο του δανεισμού του ένα τεράστιο ποσό που φτάνει (με "ενοίκιο", μισθούς παίκτη και εφορία) το 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος περιμένει πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα αρχίσει να "ενεργοποιείται" λίγο (και) η Κάλιαρι στο θέμα της πώλησης του Ιμπάρμπο και θα υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη. Την ίδια ώρα όμως, βλέποντας πως είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής των "πράσινων" (όπου ο Μπεργκ είναι στα… όριά του παίζοντας ασταμάτητα και ο Λέτο δεν μπορεί να βγάλει σερί αγώνων), έχει αρχίσει να "ζεσταίνεται" εκ νέου το θέμα του στράικερ.

Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν σειρά επαφών, με δύο υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την επίθεση (απ’ την κοινοτική αγορά), τα ονόματα των οποίων δεν έχουν "διαρρεύσει" ακόμα και μετά το ματς της Πέμπτης (19/1) με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο, αναμένονται εξελίξεις. Οι στόχοι έχουν "τσεκαριστεί" εξονυχιστικά απ’ το τμήμα σκάουτινγκ κι απ’ τον "Λύμπε", ο Ουζουνίδης έχει δώσει το πρώτο "ΟΚ" και πλέον ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να φορτσάρει για να "ντύσει" στα "πράσινα" τον έναν εκ των δύο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ

Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα και ο μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ, για να "σφραγιστεί" και τυπικά το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του ως το 2019. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια εδώ και περίπου 2,5 μήνες, έχοντας αποτυπώσει τη συμφωνία τους σε "δεσμευτικό" προσύμφωνο και μένει μόνο η τελική υπογραφή για το νέο συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού, στο οποίο -ως γνωστόν- θα περιλαμβάνεται και ρήτρα 5,5 εκατ. ευρώ για το εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ "βλέπει" τον Σάμπα!
Εξαιρετικός ο Κουλιμπαλί με σούπερ χαμένη ευκαιρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK