Εξοφλήθηκαν τα πάντα στον ΠΑΟ!

Η διοίκηση του "τριφυλλιού" πλήρωσε την Τετάρτη (16/8) όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές που είχε προς σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, επαναφέροντας την ομαλότητα στις πληρωμές.

Ένα απ’ τα πράγματα που είχε ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης απ’ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού (κι εν προκειμένω απ’ τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο) ήταν να υπάρξει ομαλοποίηση των πληρωμών και εξόφληση των οφειλόμενων χρημάτων προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ούτως ώστε να υπάρξει απόλυτη ηρεμία στο συγκεκριμένο κομμάτι την εφετινή σεζόν.

Όπερ και εγένετο καθώς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι διοικούντες την "πράσινη" ΠΑΕ άρχισαν να εξοφλούν όλες (μα όλες!) τις εκκρεμότητες που υπήρχαν σε όλο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Συγκεκριμένα, η όλη διαδικασία ξεκίνησε απ’ τη Δευτέρα (14/8) και κορυφώθηκε την Τετάρτη (16/8), όπου μπήκαν στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού τιμ και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, όλα τα χρήματα που τους οφείλονταν κυρίως απ’ τη δόση του Μαΐου. Το σύνολο των χρήματα που καταβλήθηκαν ξεπερνάει το 1,2 εκατ. ευρώ.

Πλέον οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (17/8), χωρίς να τους οφείλεται ούτε ένα… ευρώ απ’ τα συμβόλαιά τους, ενώ οι επόμενες πληρωμές είναι προγραμματισμένο να γίνουν (βάση των συμφωνιών που υπάρχουν στα συμβόλαια των παικτών) τον προσεχή Οκτώβριο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι μοναδικοί παίκτες που "εξαιρέθηκαν" απ’ τις πληρωμές και την εξόφληση των οφειλομένων, είναι οι παίκτες που έχουν κάνουν προσφυγές ή καταγγελίες συμβάσεων (Βέμερ, Τελάντερ, Ρινάλντι), με τους οποίους θα υπάρξουν διακανονισμοί και αποπληρωμή των χρημάτων τους σε βάθος πολλών μηνών.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...