Εξοφλήθηκε ο Βέμερ, παίρνει πίσω τη Δευτέρα το τελευταίο "-3" ο ΠΑΟ!

Τι πλήρωσε ο Παναθηναϊκός προς τον Γερμανό, πότε κατέβαλλε τα χρήματα και τι απομένει πλέον για να τελειώσει ο "πράσινος"... εφιάλτης με το τρίτο "-3". Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Εξοφλήθηκε ο Βέμερ, παίρνει πίσω τη Δευτέρα το τελευταίο "-3" ο ΠΑΟ!
EUROKINISSI

Εστω και στο παρά… ένα ο Παναθηναϊκός και δη ο μεγαλομέτοχός του αποφάσισαν να εξοφλήσουν το σύνολο της οφειλής που υπήρχε προς τον Γενς Βέμερ, σώζοντας την… παρτίδα, όσον αφορά το τελευταίο (και "καταδικαστικό" εφόσον παρέμενε μέχρι τέλους) "-3".

Λίγο μετά τις 6:20 μ.μ. της Παρασκευής, οι "πράσινοι" κατέβαλαν μέσω διατραπεζικής εντολής το ποσό των 484.000 ευρώ, που αντιστοιχούσε στο υπόλοιπο της οφειλής που είχε επιδικαστεί προς τον Γερμανό μπακ (453.644,44 ευρώ ήταν το ληξιπρόθεσμο) συν τους τόκους.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε επισήμως λίγο προς τις 7 μ.μ. της Παρασκευής πως εξόφλησε τον Βέμερ, ενώ λίγο αργότερα υπήρχε επιβεβαίωση κι από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, πως "είδε" τα χρήματα στο λογαριασμό του.

Πλέον νωρίς το πρωί της Δευτέρας (7/5), ο δικηγόρος του Γερμανού μπακ θα πάει στη Superleague για να παραδώσει το εξοφλητήριο κι ακολούθως η Λίγκα θα επιστρέψει στους "πράσινους" το τελευταίο "τρίποντο" που τους είχε αφαιρέσει απ’ τη βαθμολογία, θα βάλει τέλος στο… άγχος του υποβιβασμού (τουλάχιστον για την περίπτωση του Βέμερ) και ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στους 32 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 10 θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ότι αφορά την οφειλή των 100.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην εφορία του παίκτη, την οποία επίσης διεκδικεί δικαστικώς η πλευρά του Βέμερ, μαζί με την οφειλή 12.500 ευρώ προς τον ατζέντη του, υπήρξε ενημέρωση προς τους ανθρώπους του Γερμανού, πως θα ακολουθήσει σύντομα νέος κύκλος συζητήσεων, για να βρεθεί η "χρυσή τομή" και σε αυτά τα δύο ζητήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK