Έξω ο Μπεργκ, μέσα ο... Ρινάλντι

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως ο Μάρκους Μπεργκ θ' αποχωρήσει, καθώς δεν θα είναι παρών στην "πρώτη". Μέσα οι "κομμένοι" του Ουζουνίδη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
berg EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί, τουλάχιστον για την ώρα, "ξένο σώμα". Το απόγευμα του Σαββάτου οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και το όνομα του Σουηδού γκολτζή λείπει.

Αντιθέτως ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο Ρινάλντι και ο Βέμερ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θα είναι παρόντες στο πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν.

Τη Δευτέρα στο Κορωπί, για τα εργομετρικά, θα είναι και ο Ροδρίγκο Μολέντο, ο οποίος δεν θα πάρει τελικά την έξτρα άδεια λόγω της επέμβασης στη μύτη του.

Την Τρίτη θα ενσωματωθεί ο Βιγιαφάνιες ενώ την Τετάρτη θα επιστρέψουν οι διεθνείς Χουλτ, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου. Οι Ο. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ εξακολουθούν να έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και θα ενταχθούν εν καιρώ.

Στις 6 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Τέχελεν της Ολλανδίας όπου θα παραμείνει έως τις 15 Ιουλίου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα αυτό θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK