Ελλείψεις της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" στην ΕΕΑ

Η ΕΕΑ διαπίστωσε ελλείψεις και ζήτησε συμπληρωματικά έγγραφα από την "Παναθηναϊκή Συμμαχία". Την Παρασκευή θα αποφασιστεί η έγκριση ή η απόρριψη της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ στο σωματείο. Παπουλής, Πίντο και Μπαρμπαρούσης στο μεταγραφικό προσκήνιο.

Τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού διαπίστωσαν ορισμένες ελλείψεις στο φάκελο της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" και ζήτησαν συμπληρωματικά έγγραφα, τα οποία οι Αλαφούζος και Γόντικας δεσμεύτηκαν ότι θα παραδοθούν άμεσα. Μάλιστα, δεν εκφράζεται καμία ανησυχία από την πλευρά τους για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Η επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ θα διεξαχθεί την Παρασκευή και θα εγκρίνει ή θα απορρίψει τη μεταβίβαση των μετοχών στο σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

"Η  Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού,  κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, συζήτησε το αίτημα του Σωματείου  «Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012», για την μεταβίβαση σε αυτό, ποσοστού 54,72% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η Επιτροπή αποφάσισε, αναβολή της συζήτησης, για την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, προκειμένου να προσκομιστούν δηλώσεις, των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου".

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!