Ένας-ένας κουνούν μαντήλι: σειρά πήρε η Μπαλωμένου!

Μία ημέρα μετά την απομάκρυνση του Αγησίλαου Τουμαζάτου από το διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού ήταν η σειρά της Αθηνάς Μπαλωμένου να αποχωρήσει από το "τριφύλλι".

Ένας-ένας κουνούν μαντήλι: σειρά πήρε η Μπαλωμένου!
EUROKINISSI

Αυτή η εβδομαδα ξεκίνησε με αποχώρηση από τον χιλιοταλαιπωρημένο Παναθηναϊκό, όχι όμως ποδοσφαιριστή αλλά στελέχους της διοίκησης, με τον μέχρι πρότινος γενικό διευθυντή της πράσινης ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο, να απομακρύνεται από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου και το Contra.gr να σας παρουσιάζει το πώς και το γιατί .

Μετά από 24 ώρες βρέθηκε ένα ακόμα άτομο για να ανοίξει την πόρτα της εξόδου και αυτή ήταν η επικεφαλής του νομικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Αθηνά Μπαλωμένου, που υπέβαλε την παραίτησή της και αποχώρησε μετά από δική της επιθυμία.

Ο λόγος ήταν πως δεν ήθελε να εμπλέκεται άλλο με τα κοινά του Παναθηναϊκού διότι ήταν πλέον ψυχοφθόρο, ενώ επιθυμούσε να μη συνδέεται με τα του Αλαφούζου ως προς τον Παναθηναϊκό για να μη χρεώνεται καταστάσεις.

Σημειώνεται πως η Μπαλωμένου είχε συμπληρώσει πενταετία στα κοινά της ομάδας και ήταν εκ των πιο στενών συνεργατών του Γιάννη Αλαφούζου ενώ το νομικό τμήμα του "τριφυλλιού" έχει πλέον ως μοναδικό εκπρόσωπο τον Άλκη Παπαντωνίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK