Ενδεκάδα με Γιόχανσον και Τσάβες!

Ο Ουζουνίδης παίρνει το ρίσκο και ξεκινάει τον Σουηδό στο δεξιό άκρο κόντρα στην Αθλέτικ μολονότι δεν είναι 100% έτοιμος, για να μην διαταράξει την ισορροπία στις υπόλοιπες θέσεις και γραμμές του Παναθηναϊκού. Βασικός και ο Αργεντινός φορ.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
chavez EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε να διαχειριστεί εδώ και τέσσερις μέρες μία πολύ δύσκολη κατάσταση όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (24/8) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», ιδίως σε ότι έχει να κάνει με την αμυντική του γραμμή, μετά τον τραυματισμό (εξάρθρωση αγκώνα) του Ροντρίγο Μολέδο στο ματς με τον Πλατανιά.

Τα… κουκιά είναι μετρημένα για τον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος καταπώς φαίνεται, θα πάρει το ρίσκο για να ξεκινήσει εκ νέου στην ενδεκάδα τον Ματίας Γιόχανσον, μολονότι αγωνιστικά δεν είναι ακόμη έτοιμος στο 100%, ούτως ώστε να μην «διαταράξει» τις ισορροπίες στις υπόλοιπες θέσεις και γραμμές της ενδεκάδας.

Ο Σουηδός μπακ λοιπόν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο δεξιό άκρο της άμυνας στο ματς με τους Βάσκους, με τον Χουλτ στα αριστερά και τον Κολοβέτσιο να παίρνει τη θέση του λαβωμένου Μολέδο, στο πλευρό του Κουτρουμπή.

Στον άξονα θα παραμείνει ο Κουρμπέλης με τον Ζέκα, ενώ στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν οι Καμπέσας (δεξιά) και Λουντ (αριστερά).

Στη δε επίθεση, ο Λουτσιάνο αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, με τον Τσάβες να ξεκινάει βασικός στην κορυφή, στην πρώτη συμμετοχή της καριέρας του στα Κύπελλα Ευρώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK