Ενεργοποιεί (και) τη "νέα γενιά"!

Το ραντεβού του Κωνσταντίνου με τον Καραγκούνη εντός της εβδομάδας για την παρουσία του στο #savepao και η κομβικής σημασίας απόφαση του "τυπάρα" που μπορεί –μαζί με τον Σαραβάκο- να τραβήξουν κοντά τους κι άλλα μεγάλα (και άφθαρτα) ονόματα του «πράσινου» παρελθόντος, όπως ο Κυργιακος, ο Βαζέχα και ο Μπασινάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ (Α' ΕΘΝΙΚΗ - 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ - ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ (Α' ΕΘΝΙΚΗ - 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ - ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΟ ICON PHOTOPRESS

Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου θα έχει στις 12 μ. της Τρίτης (3/10) συνάντηση με αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του «τριφυλλιού», οι οποίοι (σε συνέχεια της συνεύρεσης που έκαναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής) έχουν ετοιμάσει μία σειρά προτάσεων, για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν απ’ το δικό τους μετερίζι, σ’ αυτή την ιστορικά κρίσιμη στιγμή για τον σύλλογο.

Εκείνο που έχει ίσως ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην παρούσα φάση ωστόσο, είναι η «ενεργοποίηση» της «νεότερης γενιάς» των παλαίμαχων άσων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να «μπουν» και να συνδράμουν με την παρουσία τους στο «#savepao». Μία προσπάθεια που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προεργασίας της, για να συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος του «τριφυλλιού», γύρω από μία «επιτροπή σωτηρίας», η οποία θα αποτελείται από «άφθαρτα» πρόσωπα, που θα κάνουν «γκελ» σε όλο το φάσμα κι όλες τις ηλικίες των φίλων του Παναθηναϊκού. Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που θα γίνει για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου από επώνυμους και ανώνυμους φίλους της ομάδας, ούτως ώστε να «βγει» σε πρώτη φάση όσο το δυνατόν πιο «ομαλά» και με τη μικρότερη δυνατή «αιμορραγία» το τρίμηνο ως το τέλος του 2017 κι ακολούθως το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν. Προκειμένου να χαραχθεί από το καλοκαίρι (εφόσον δεν υπάρχει κίνηση από άλλον επενδυτή) ένα πλάνο τριετίας, με πάρα πολύ μεγάλες «θυσίες» και πετσοκομμένο μπάτζετ και ρόστερ, για να οδηγηθεί ο σύλλογος σε μία ουσιαστική (και όχι… Αλαφουζικής λογικής), οικονομική εξυγίανση…

Από τους παλιούς άσους της ομάδας, που έχει ήδη προσεγγίσει ο Κωνσταντίνου, ο πρώτος που έχει πει ήδη το «ναι», είναι ο τεράστιος Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος άλλωστε αποτελεί εδώ και μία τετραετία «ενεργό» μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος και μεγάλο κεφάλαιο στην καθημερινότητα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο νέος πρόεδρος των «πράσινων» έχει κάνει ήδη μία προσέγγιση προς την πλευρά του Γιώργου Καραγκούνη, για να συμμετάσχει κι αυτός στο «#savepao» κι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται ένα ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες στην ΠΑΕ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα «μπει» κι ο «Κάρα» στην «ομάδα σωτηρίας». Η όποια απόφαση πάρει ο μεγάλος Γιώργος Καραγκούνης, θα είναι πολύ σημαντική για την περαιτέρω «στελέχωση» της «ομάδας σωτηρίας», αφού η παρουσία του σ’ αυτή την προσπάθεια είναι πολύ πιθανό να «τραβήξει» κι άλλα μεγάλα ονόματα του -όχι και τόσο μακρινού- παρελθόντος, όπως ο Σωτήρης Κυργιάκος (και το δικό του όνομα είναι στον αρχικό σχεδιασμό) ή ακόμη και του Κρίστο Βαζέχα και του Άγγελου Μπασινά.

Δεν αποκλείεται επίσης, να γίνει μία προσέγγιση και προς τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αποτέλεσε σημείο αναφοράς τη διετία 2009-11 για τον Παναθηναϊκό και σίγουρα έχει εξίσου πολύ σημαντικό έρεισμα προς τον κόσμο της ομάδας.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ

Σε ότι αφορά τώρα τα «καυτά» θέματα των δόσεων για τις προσφυγές που έχουν τελεσιδικήσει, εντός της Τρίτης αναμένεται να γίνει ακόμη μία επαφή (απευθείας αυτή τη φορά), με τον Στάθη Ταυλαρίδη, προκειμένου να πειστεί να μην ενεργοποιήσει την αίτηση για το «-3» και την καταβολή όλου του ποσού που του έχει επιδικαστεί, απ’ τη στιγμή που δεν πληρώθηκε τη Δευτέρα (2/10) τη δεύτερη δόση. Οι «πράσινοι» θα προτείνουν να κάνει λίγες ημέρες ακόμη υπομονή για την πληρωμή του έως το τέλος Οκτωβρίου, όπου αναμένεται να μπουν κάποια χρήματα στο κλαμπ, αφού το ταμείο στην παρούσα φάση είναι… άδειο κι ενδεχόμενη ποινή αφαίρεσης βαθμών θα είναι καταστροφική για όλη την ομάδα. Αντίστοιχες προσεγγίσεις θα γίνουν και προς τους Εσιέν (η πιο ζόρικη περίπτωση όλων), Τελάντερ και Τοτσέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK