Ντου οπαδών στα γραφεία του Παναθηναϊκού, επίθεση σε Παναγόπουλο

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι βρίσκεται αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του "τριφυλλιού". Ένταση, φραστικές επιθέσεις και προπηλακισμός. Συνέντευξη Τύπου δίνει ο Γιάννης Αλαφούζος, πιθανότατα αύριο.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δύσκολη μέρα η Παρασκευή (23/6) για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και είχαν έντονη λογομαχία με όσους βρήκαν μπροστά τους.

Στη συνέχεια τα... αίματα άναψαν και ακολούθησαν φραστικές επιθέσεις, ενώ φέρεται να έχει δεχθεί ελαφριά χτυπήματα και ο αντιπρόεδρος των "πράσινων", Χρήστος Παναγόπουλος (κάτι πάντως που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής). Από την οργή του κόσμου λέγεται πως δεν την γλίτωσε και το ... Γραφείο του Αλαφούζου

Μάλιστα όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια του Μαρίνου Ουζουνίδη που ήταν και ο μοναδικός που γλίτωσε από την οργή των οπαδών!

Οι εξελίξεις τρέχουν πλέον στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι κρίσιμες για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας..

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την απόφαση να δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο! Η ώρα και το μέρος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK