Επανήλθε για Κουλιμπαλί ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Πλατανιά για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του Ουσμάν Κουλιμπαλί για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "πράσινοι" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Πλατανιά για την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού, ο οποίος πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα πέρσι.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται στο deal να συμπεριληφθεί κι ο Νίκος Μαρινάκης που δεν υπολογίζεται απ' τον Αντρέα Στραματσόνι. Θυμίζουμε πως οι διοικούντες το "τριφύλλι" είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον άσο απ' το Μάλι ύψους περίπου 150.000 ευρώ στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση απ' τους Χανιώτες.

Σε περίπτωση που η συμφωνία ολοκληρωθεί, τότε ο Κουλιμπαλί θα αποτελέσει "δίδυμο" με τον Τζιαντομένικο Μέστο τη δεξιά πλευρά του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 27χρονου άσου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο Πλατανιάς τον κοστολογεί περίπου στα 350.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Είπε το "ναι" και έρχεται ο Σαμπά

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.