Επέστρεψε ο Εσιέν και ζητάει νέα αφαίρεση βαθμών!

Ο Παναθηναϊκός δεν λέει να... ηρεμήσει όσον αφορά τον Μάικλ Εσιέν, με τον Γκανέζο να προχωράει σε νέο αίτημα για ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών και τη διοίκηση των "πρασίνων" να καλείται να πληρώσει εκ νέου.

Επέστρεψε ο Εσιέν και ζητάει νέα αφαίρεση βαθμών!
EUROKINISSI

Έπαιξε λίγο στον Παναθηναϊκό, βοήθησε ακόμα λιγότερο, παρόλα αυτά ο Μάικλ Εσιέν ήρθε στην Ελλάδα και στους "πράσινους" έναντι ενός πλουσιοπάροχου συμβολαίου και δεν είναι διατεθειμένος να χάσει τα χρήματά του ελέω της οικονομικής δυσπραγίας που παρατηρείται στο σύλλογο.

Πριν από λίγες ημέρες ο Γκανέζος πληρώθηκε τις δόσεις που είχε επιβάλει το δικαστήριο στον Παναθηναϊκό και οι "πράσινοι" απέφυγαν τους κινδύνους που παραμόνευαν σε περίπτωση μη καταβολής των χρημάτων, όμως η απειλή από τον άλλοτε άσο των Λιόν, Τσέλσι, Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει εξαλειφθεί ολοκληρωτικά.

Ο ίδιος φρόντισε να το... υπενθυμίσει στην πρώην ομάδα του αφού υπέβαλε νέο αίτημα για ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών για τις δόσεις των Απριλίου και Μαΐου και μένει τώρα να δούμε αν η διοίκηση του "τριφυλλιού" θα είναι συνεπής σε αυτή την υποχρέωση για να μην μπλέξει εκ νέου σε σενάρια υποβιβασμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK