Επέστρεψε πριν από την ώρα του ο Μέντες

Μολονότι είχε άδεια από τον Παναθηναϊκό μέχρι τις 14 Ιουλίου, ο Νταβίντ Μέντες βρέθηκε το τελευταίο διήμερο στο Κορωπί και γυμνάστηκε μόνος του.

Επέστρεψε πριν από την ώρα του ο Μέντες

Ο Νταβίντ Μέντες δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου και έχει ενημερωθεί γι' αυτό από τον Παναθηναϊκό, λαμβάνοντας άδεια μέχρι τις 14 Ιουλίου. Όπως και οι Ντίνας, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Ρισβάνης, Ταμπάκης, Γκέκας.

Παρόλα αυτά ο Ολλανδός μέσος αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα και ν' αρχίσει (ατομικές) προπονήσεις στο Κορωπί. Την Κυριακή ο Μέντες πήγε την ώρα που οι υπόλοιποι περνούσαν από εργομετρικά και έκανε κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο αλλά και προπόνηση στο γήπεδο, ενώ τη Δευτέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Δύο τινά συμβαίνουν με την περίπτωση του Μέντες. Αφενός θέλει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, μήπως και προκύψει κάποια πρόταση που τον ικανοποιεί, αφετέρου να δείξει τον επαγγελματισμό του σε όλα τα επίπεδα, ανεξάρτητα αν βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του.

Ο 33χρονος χαφ δεν θ' ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία και θα μείνει με άνθρωπο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Ατομικό ο Εσιέν

Εν τω μεταξύ, την πρώτη προπόνηση του πραγματοποίησε ο Μάικλ Εσιέν, όπως και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα των "πρασίνων". Ο Γκανέζος άσος όμως ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ο 32χρονος μέσος θα ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς εκγύμνασης και τις επόμενες μέρες θα μπει σε φουλ πρόγραμμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK