Επιστρέφει με δικαίωμα υπογραφής ο Σωπήλης

Στις 3 μ.μ. της Παρασκευής (29/9) το έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αντικατάσταση στην προεδρική καρέκλα, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να διαδέχεται τον “Mr. Manos”. Η νέα “είσοδος” στο συμβούλιο και ο εκτελεστικός ρόλος που αναλαμβάνει ο Σωπήλης.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι αποχωρήσεις/παραιτήσεις των Μάνου Μαυροκουκουλάκη και Δημήτρη Γούναρη απ' την προεδρία και τη θέση του απλού μέλους του ΔΣ αντίστοιχα, δημιούργησαν κενό στο διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού, το οποίο αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, καθώς αναμένεται άμεσα πλέον και η τυπική παραίτηση του Γιάννη Αλαφούζου απ' τη θέση του μέλους.

Ο α' αντιπρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου έχει συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για τις 3 μ.μ. της Παρασκευής, κατά το οποίο θα αναπληρωθεί η θέση του προέδρου και κάποιες απ' τις υπόλοιπες στο δ.σ. Την προεδρική καρέκλα, όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει ο παλιός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ενώ επίκειται και... επιστροφή στο συμβούλιο. Αυτή του Στράτου Σωπήλη, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει εκτελεστικό ρόλο στην “πράσινη” ΠΑΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άλλοτε αντιπρόεδρος της ομάδας, θα επανέλθει στην καρέκλα του αντιπροέδρου, αναλαμβάνοντας παράλληλα και τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου με δικαίωμα υπογραφής.

Από εκεί και πέρα, εντός της Παρασκευής θα γίνουν και οι πρώτες κινήσεις συγκρότησης της “επιτροπής σωτηρίας”, που θα αναλάβει τον κύκλο των επαφών με επιφανείς φίλους του συλλόγου, για να ζητήσει την οικονομική βοήθειά τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK