Έρανος για το προσωπικό στο "Γ. Καλαφάτης"

Άτυπη στάση πληρωμών έχει κηρύξει ο Παναθηναϊκός. Ο Κώστας Καίσαρης έχει το ρεπορτάζ για έρανο των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, για τους απλήρωτους του προπονητικού κέντρου.

Έρανο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα γιά το προσωπικό στο αθλητικό κέντρο,στο Κορωπι! Η οικονομική κατάσταση στους πράσινους είναι τραγική.

Χρήματα, δεν οφείλονται μόνο στους ποδοσφαιριστές (νυν και πρώην), σε ομάδες και στα στελέχη της ΠΑΕ, αλλά ακόμα και στο προσωπικό που αμείβεται με 800 Ευρώ το μήνα (φροντιστές κλπ).

Αυτό,είχε σαν συνέπεια, να αναλάβουν οι ποδοσφαιριστές, τη πρωτοβουλία, να συγκεντρώσουν ένα χρηματικό,ποσό ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι στο  "Γεώργιος Καλαφάτης"  να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη έξοδα των οικογενειακών υποχρεώσεών τους. Στο μεταξύ, σκάνε η μία μετά την άλλη, προσφυγές αυτών που έχουν λαμβάνειν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη καταβολή των δόσεων του Σέρχιο Σάντσεθ. Καθώς  και σε άλλον  ένα τουλάχιστον ποδοσφαιριστή που έχει αποχωρήσει κι έχει συμφωνήσει να εισπράττει τα οφειλόμενα σε δόσεις.

Πρόκειται για ποσά 30 και 40 χιλιάδων Ευρώ που οι πράσινοι έχουν αδυναμία να καταβάλλουν. Με τον Παναθηναϊκό να έχει κηρύξει, άτυπη στάση πληρωμών το να σκάσουν κι άλλες άλλες προσφυγές είναι θέμα χρόνου.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως έλεγαν: "Δεν υπηρξε κανενας ερανος παικτών στο Κορωπί για να δοθούν χρήματα στους υπαλλήλους,  όπως γράφτηκε. Οι υπάλληλοι στο Κορωπί πληρώθηκαν προ ημερών και πληρώνονται μονο από την ΠΑΕ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει πια...
Οι Ιταλοί στέλνουν τον... άνεργο Κασάνο στον Παναθηναϊκό
Πληρωμή 140.000 ευρώ σε Πανιώνιο!

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".