Έρχεται "πιστόλι" και για Τσάβες στον Παναθηναϊκό!

Πόσα και πότε πρέπει να πληρώσουν οι “πράσινοι” στη Μπόκα Τζούνιορς για την καλοκαιρινή μεταγραφή του Αργεντινού άσου και με τι απειλούνται.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το συγκλονιστικό... "πιστόλι" που έριξε ο Γιάννης Αλαφούζος, σε όλο τον παναθηναϊκό οργανισμό, με την απόφασή του να σταματήσει από τούδε και στο εξής τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ (ως συνέχεια της... προαναγγελίας αποχώρησής του απ' την ομάδα), έχει ήδη φέρει προ των πυλών και τις πρώτες συνέπειες για το "τριφύλλι".

Πέραν της αδυναμίας του Παναθηναϊκού να καλύψει τα χρήματα (2,7 εκατ. ευρώ) που απαιτούνται για τον πρώτο έλεγχο του Club Financial Control Body της UEFA στο τέλος Σεπτέμβρη και τις δόσεις που θα πρέπει να πληρωθούν στο τέλος Οκτώβρη (με το ταμείο να είναι πλέον "σφραγισμένο"), οι "πράσινοι" πρέπει να καλύψουν και σημαντικά ποσά, που αφορούν δόσις για τις μεταγραφές που έκαναν το καλοκαίρι.

Το μεγαλύτερο "αγκάθι" ετούτη τη στιγμή αφορά τη Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία δεν έχει πληρωθεί ακόμη ούτε καν η προκαταβολή της μεταγραφής του Αντρές Τσάβες. Και μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη (κοινώς μέχρι το Σάββατο) θα πρέπει να καταβληθούν συνολικά 450.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, για να μην περάσει στο επόμενο αρνητικό... level, η σχέση των "πράσινων" με το μεγάλο κλαμπ της Αργεντινής.

Η Μπόκα μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει ήδη αρχίσει να πιέζει ασφυκτικά το "τριφύλλι", για να εισπράξει τα λεφτά της κι έχει στείλει ήδη και... προειδοποιητικά mails προς τον Παναθηναϊκό, πως εάν καθυστερήσει κι άλλο η πληρωμή θα προβεί σε καταγγελία προς τη FIFA. Η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να φέρει ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες, που φτάνουν μέχρι και την αφαίρεση βαθμών.

Ο (οικονομικός) ασκός του Αιόλου άνοιξε πλέον για το "τριφύλλι" και το χειρότερο είναι πως δεν διαφαίνεται πουθενά στον ορίζοντα ο τρόπος για να ξανακλείσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK