Έρχεται στην Αθήνα ο Σάντσεθ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Σέρχιο Σάντσεθ αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη (30/6), προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Έρχεται στην Αθήνα ο Σάντσεθ

Εβδομάδα αφίξεων αποδεικνύεται η τρέχουσα για τον Παναθηναϊκό, αφού, μετά τον Ράσμους Θελάντερ, ο οποίος έρχεται τη Δευτέρα (29/6), αναμένεται στην Αθήνα ο έτερος κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Σέρχιο Σάντσεθ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα " la opinion de malaga", o 29χρονος στόπερ θα μεταβεί στη χώρα μας το πρωί της Τρίτης (20/6), προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Η επιλογή της ημερομηνίας αφορά και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, διότι, στις 30 Ιουνίου αποδεσμεύεται τυπικά από τη Μάλαγα και έχει το δικαίωμα να επιλέξει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Το συμβόλαιο που έχει προταθεί στον Ισπανό ποδοσφαιριστή αφορά συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με δυνατότητα επέκτασης για άλλο ένα, με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 850.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους.

Επίσης, παρά τις εξελίξεις στη χώρα μας σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, ο Σάντσεθ έχει λάβει τις εγγυήσεις που χρειάζεται για την κάλυψη των απολαβών του και δεν δίστασε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK