Γι’ αυτό απέσυρε την έφεση ο Εσιέν

Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός των δικηγόρων του Γκανέζου με τον ΠΑΟ και η απόφασή τους να αποσυρθούν απ’ τις επιπλέον οικονομικές αξιώσεις τους, προκειμένου να πληρωθεί ο πελάτης τους πιο γρήγορα και να αποφύγει την επιπλέον γραφειοκρατία.

Γι’ αυτό απέσυρε την έφεση ο Εσιέν

Ένα δικαστικό… βάσανο λιγότερο μετράει πλέον από το μεσημέρι της Τρίτης (25/7) ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Μάικλ Εσιέν απέσυρε την έφεση που είχε ασκήσει κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, αξιώνοντας περισσότερα χρήματα απ’ τους «πράσινους».

Η υπ’ αριθμ. 315/2017 απόφαση της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ είχε επιδικάσει στον Γκανέζο μέσο το ποσό των 419.000 ευρώ, καθώς δεν αποδέχθηκε το σύνολο των ποινικών ρητρών που αξίωνε η πλευρά του Εσιέν (το ποσό των χρημάτων που ζητούσε έφτανε τις 651.000 ευρώ).

Ο Εσιέν είχε καταθέσει πριν από μία εβδομάδα έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η οποία είχε οριστεί να εκδικαστεί στις 3.30 το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο μόνο για τυπικούς λόγους, αφού η πλευρά του Εσιέν την απέσυρε. Οι δικηγόροι του Γκανέζου ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι όπως υποστηρίζουν πήραν την απόφαση (μαζί με τον Εσιέν) να αποσύρουν την προσφυγή, προκειμένου ο παίκτης να πληρωθεί πιο γρήγορα και να αποφύγει την επιπλέον γραφειοκρατία και τις καθυστερήσεις.

Ως εκ τούτου η υπόθεση «Εσιέν» κλείνει οριστικά για τον Παναθηναϊκό και μπαίνουν και τυπικά τίτλοι τέλους σε μία μεταγραφή που «σημάδεψε» ποικιλοτρόπως τους «πράσινους» την τελευταία διετία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK