“Έσκασε”... -3 και από τον Εσιέν!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλλε ποινή “-3” βαθμών στον Παναθηναϊκό για τις οφειλές προς τον Εσιέν και κόλλησε στον τοίχο την “πράσινη” διοίκηση. Τα ήδη παγιωμένα “-3” του Βέμερ κάνουν την παραμονή του ΠΑΟ στην κατηγορία... ρώσικη ρουλέτα.

Ενεργοποιήθηκε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο σε βάρος του Παναθηναϊκού για την υπόθεση του Μάικλ Εσιέν.

Η πλευρά του Γκανέζου είχε κάνει πρόσθετη καταγγελία για οφειλόμενες δόσεις Φλεβάρη και Μάρτη (ενώ παράλληλα έχει λήξει αυτή του Απρίλη και... τρέχει του Μάη) και το Διαιτητικό δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή, επιβάλλοντας την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που βάζει ξανά σε μπελάδες τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” έχουν προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών είτε για να εξοφλήσουν ολοσχερώς τον πρώην παίκτη της Τσέλσι είτε για να φτάσουν σε νέο διακανονισμό μαζί του, προκειμένου να μην υποστούν τις συνέπειες που φτάνουν ως τον υποβιβασμό.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν ήδη δύο παγιωμένα -3 από την υπόθεση Βέμερ κι εφόσον παγιωθεί τρίτο “-3”, αυτό θα είναι καταδικαστικό!

Μένει να διευκρινιστεί αν η πλευρά του Εσιέν αξιώνει το σύνολο του οφειλόμενου ποσού που είναι περίπου 270.000 ευρώ ή αν συμβιβάζεται μόνο με την εξόφληση των οφειλόμενων δόσεων.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!