“Έσκασε”... -3 και από τον Εσιέν!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλλε ποινή “-3” βαθμών στον Παναθηναϊκό για τις οφειλές προς τον Εσιέν και κόλλησε στον τοίχο την “πράσινη” διοίκηση. Τα ήδη παγιωμένα “-3” του Βέμερ κάνουν την παραμονή του ΠΑΟ στην κατηγορία... ρώσικη ρουλέτα.

“Έσκασε”... -3 και από τον Εσιέν!
essien EUROKINISSI

Ενεργοποιήθηκε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο σε βάρος του Παναθηναϊκού για την υπόθεση του Μάικλ Εσιέν.

Η πλευρά του Γκανέζου είχε κάνει πρόσθετη καταγγελία για οφειλόμενες δόσεις Φλεβάρη και Μάρτη (ενώ παράλληλα έχει λήξει αυτή του Απρίλη και... τρέχει του Μάη) και το Διαιτητικό δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή, επιβάλλοντας την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που βάζει ξανά σε μπελάδες τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” έχουν προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών είτε για να εξοφλήσουν ολοσχερώς τον πρώην παίκτη της Τσέλσι είτε για να φτάσουν σε νέο διακανονισμό μαζί του, προκειμένου να μην υποστούν τις συνέπειες που φτάνουν ως τον υποβιβασμό.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν ήδη δύο παγιωμένα -3 από την υπόθεση Βέμερ κι εφόσον παγιωθεί τρίτο “-3”, αυτό θα είναι καταδικαστικό!

Μένει να διευκρινιστεί αν η πλευρά του Εσιέν αξιώνει το σύνολο του οφειλόμενου ποσού που είναι περίπου 270.000 ευρώ ή αν συμβιβάζεται μόνο με την εξόφληση των οφειλόμενων δόσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK