Έστειλε τον φάκελο στην UEFA ο Παναθηναϊκός

Ένα 24ωρο μετά τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Παναθηναϊκός έστειλε στην UEFA το φάκελο με τα στοιχεία της υπόθεσης της "εγκληματικής οργάνωσης".

Έστειλε τον φάκελο στην UEFA ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό περίμεναν εδώ και καιρό τις εξελίξεις στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" και μετά την απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη και τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, δεν έχασαν χρόνο.

Οι "πράσινοι" "έκλεισαν" τον φάκελο με τα στοιχεία της υπόθεσης και τον έστειλαν την Παρασκευή (19/6) στην UEFA περιμένοντας την αντίδρασή της. Στο "τριφύλλι" ελπίζουν πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα αποβάλει τον Ολυμπιακό από το Champions League και ως εκ τούτου θα πάρουν εκείνοι τη θέση του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής, η Δικαστική επιτροπή της UEFA, η οποία επιλαμβάνεται των αιτημάτων των ομάδων που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη έχει ανάψει "πράσινο φως" στη συμμετοχή Ολυμπιακού, Ατρομήτου και Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη.

Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει περαιτέρω ενασχόληση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με το θέμα και ποια θα είναι αυτή.

Διαβάστε ακόμη:

Το "μέτωπο" στέλνει τον Ολυμπιακό στην UEFA

"Πράσινο" φως από την DRS για Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Αστέρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK