Ετοιμάζει Λουντ για αριστερό μπακ!

Η λύση «εκτάκτου ανάγκης» (ελλείψει άλλων επιλογών) στην οποία καταφεύγει ο Ουζουνίδης για το αριστερό άκρο της «πράσινης» άμυνας στο κυριακάτικο (26/8) ματς με τον Λεβαδειακό, η επιστροφή του Χατζηγιοβάνη στην ενδεκάδα και η προφύλαξη του Τσάβες.

Ετοιμάζει Λουντ για αριστερό μπακ!

Με τα γνωστά προβλήματα ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (26/8) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο (27/8, 7:15 μ.μ.) αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο άδειο λόγω τιμωρίας «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να… ανακατέψει εκ νέου την «τράπουλα» στις «ενδεκαδάτες» επιλογές του, αφού θα απουσιάσουν για ακόμη ένα παιχνίδι ο Χουλτ (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του), ο Μολέδο, ο Βιγιαφάνιες, ο Ρέις, ενώ ο Γιόχανσον μολονότι «μπήκε» στην αποστολή, δεν είναι εφικτό να αγωνιστεί για τρίτο σερί ματς σε επτά μέρες, καθώς ακόμη δεν είναι στο 100%.

Το θετικό για τον Ουζουνίδη είναι πως έχει και πάλι στη διάθεσή του και σε φουλ ρυθμό τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού (είχε υποστεί θλάση στις 10 Αυγούστου στο φιλικό με τον Απόλλωνα) και πλέον ο προβληματισμός του, αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί όπου θαστερηθεί εκ νέου τον Χουλτ, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα στον Ινσούα (έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις, ενώ υπήρχε και μία εκκρεμότητα με τα τελικά έγγραφα για να εκδοθεί το δελτίο του).

Ο Αργεντινός μπακ έμεινε λοιπόν εκτός της 19μελούς αποστολής, και πλέον δεδομένης και της ανάγκης να παίξει κανονικά στους στόπερ ο Κολοβέτσιος (ελλείψει Μολέδο), ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σκέφτεται να καταφύγει στη λύση… εκτάκτου ανάγκης και να χρησιμοποιήσει ως αριστερό μπακ τον Ρόμπιν Λουντ. Θέση που έχει ξαναπαίξει στο παρελθόν ο 24χρονος μέσος στην εθνική Φινλανδίας και μία φορά στον Παναθηναϊκό (ως φουλ μπακ σε 3-5-2) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θέλτα στο «Μπαλαΐδος» τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Η επικείμενη «μετάθεση» του Λουντ στο αριστερό άκρο της άμυνας, φέρνει στην ενδεκάδα τον Χατζηγιοβάνη, με τον Καμπέσας να παίρνει ξανά φανέλα βασικού στο έτερο άκρο της μεσαίας γραμμής. Σε ότι αφορά τώρα την επίθεση, ο Ουζουνίδης σκέφτεται να κρατήσει στον πάγκο τον Τσάβες που «φορτώθηκε» με ματς με το που… ήρθε και θέλει προσεκτική διαχείριση, ξεκινώντας στην κορυφή τον Μολίνς με τον Λουτσιάνο σε «ελεύθερο» ρόλο πίσω του.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» στο «Γ. Καλαφάτης» περιελάμβανε προθέρμανση, ποδοβόλεϊ και ασκήσεις με πάσες. Οι Ρέις και Στάικος υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ο Βιγιαφάνιες προπονήθηκε ατομικά, ενώ Κουρμπέλης και Κουτρουμπής ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στην 19μελή αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό, συμπεριλήφθηκαν οι: Στιλ, Βλαχοδήμος, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζέκα, Λουντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Αλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο, Μπουζούκης και Πίσπας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK