Έτοιμος για την Εθνική Ελλάδας δηλώνει ο Ζέκα

Διαθέσιμος για τον Μίχαελ Σκίμπε δηλώνει ο Κάρλος Ζέκα. Ο Πορτογάλος μίλησε στους συμπατριώτες του και είπε πως οφείλει πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό, ενώ παραδέχθηκε πως η διαδικασία ελληνοποίησής του βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο.

Έτοιμος για την Εθνική Ελλάδας δηλώνει ο Ζέκα

Μιλώντας στην "O jogo" ο Κάρλος Ζέκα αναφέρθηκε στη διαδικασία ελληνοποίησή του και μίλησε με θερμά λόγια για τον Παναθηναϊκό.

"Στις 9 Νοεμβρίου πέρασα από εξετάσεις. Έπρεπε να δείξω ότι μιλώ ελληνικά και γνωρίζω την ιστορία της χώρας. Όλα πήγαν καλά και ήδη με ενημέρωσαν ότι πέρασα. Τώρα αναμένω το διαβατήριο. Στο τέλος Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα μπορώ να παίξω στην εθνική Ελλάδας, αν το αποφασίσει ο προπονητής" επισήμανε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος υποστήριξε πως γνωρίζει και τον εθνικό ύμνο: "Τον ξέρω, καθώς έπρεπε να τον τραγουδήσω, αλλά μόνο το ρεφρέν. Ο ύμνος είναι πολύ μεγάλος! Αν όλα πάνε καλά, αν κληθώ από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, θα τον τραγουδήσω σύντομα για πρώτη φορά" είπε.

Σε ερώτηση για το πώς θα νιώσει εάν βρεθεί αντιμέτωπος με την εθνική Πορτογαλίας απάντησε: "Θα είμαι αντίπαλος. Προφανώς, θα είναι περίεργο συναίσθημα, αλλά θα εκπροσωπήσω μια χώρα που μπορεί να μου δώσει την ευκαιρία να παίξω σε EURO ή σε Μουντιάλ. Όλα όσα έχω σήμερα σε επίπεδο προσωπικό και επαγγελματικό τα οφείλω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Και αν παίξω κόντρα στην Πορτογαλία, θα κάνω τα πάντα για να την νικήσω".

Για το αν θα μείνει στην Ελλάδα μετά το τέλος της καριέρας του είπε: "Θα ήθελα να γίνω προπονητής και να παραμείνω στην ομάδα βοηθώντας νέους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK