Ετσι είπε το «ναι» ο Κουτρουμπής!

Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει ο Γιώργος Κουτρουμπής (τουλάχιστον) έως το καλοκαίρι του ’19, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου απάντησε (δύο μέρες νωρίτερα) θετικά στην τελευταία πρόταση ανανέωσης των «πράσινων». Με ποιόν μίλησε το μεσημέρι και «ψήθηκε» να πει το «ναι». Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ετσι είπε το «ναι» ο Κουτρουμπής!
Κουτρουμπής Παναθηναϊκός

«Happy end» είχε το (μίνι) σίριαλ που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες με το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Γιώργου Κουτρουμπή, καθώς ο Ελληνας στόπερ απάντησε θετικά στην (τελευταία) πρόταση που του είχε κάνει ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Πέμπτης (13/10) και θα δέσει το μέλλον του με το «τριφύλλι» για την επόμενη τριετία.

Μετά από διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τέταρτη πρόταση ανανέωσης στον «Κούτρου» προ τριημέρου, η οποία αφορούσε: Νέο τριετές συμβόλαιο, με ισχύ από τώρα (και όχι απ’ το επόμενο καλοκαίρι) με απολαβές 280.000 ευρώ, συν μπόνους 50.000 ευρώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και 20.000 ευρώ για είσοδο στους ομίλους του Europa League.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΤΑΣΗ

Πρόταση αν μη τι άλλο εντυπωσιακή, αν αναλογιστούμε πως οι εφετινές απολαβές του Κουτρουμπή ήταν 80.000 ευρώ (με βάση το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του ’13) και πλέον ανεβαίνουν στις 280.000 ευρώ, με προοπτική να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, αν πετύχει τους στόχους του με το «τριφύλλι».

Από το απόγευμα της Πέμπτης (13/10), ο μάνατζερ του παίκτη ήταν απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την τελευταία πρόταση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού (είχαν προηγηθεί απ’ το καλοκαίρι, άλλες τρεις προτάσεις 180.000, 220.000 και 250.000 ευρώ, η τελευταία το μεσημέρι της Τετάρτης 12/10) και πίεζε αντίστοιχα τον πελάτη του να την αποδεχθεί.

ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ

Η καθοριστική κουβέντα ωστόσο, έγινε ανάμεσα στον Αντρέα Στραματσόνι και τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (15/10), με τον Ελληνα άσο, του εξήγησε όλο το σκεπτικό του, το γεγονός ότι ο ίδιος πίεσε για να του γίνει αυτή η αύξηση, προκειμένου να είναι στην ίδια κλίμακα με τους συμπαίκτες του και να αποκατασταθεί η όποια «αδικία» υπήρχε τα τελευταία χρόνια.

Του τόνισε επίσης, πως το μέλλον του πρέπει να είναι στον Παναθηναϊκό κι όχι σε μια επιλογή «ρίσκου» εκτός Ελλάδας, προκειμένου να εξελιχθεί και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο φτάνοντας ως την εθνική ανδρών. Μετά τη συζήτηση που είχε με τον «Στράμα», ο Κουτρουμπής (που ήδη σκεφτόταν πολύ θετικά την τελευταία «πράσινη» πρόταση) πείστηκε και απάντησε θετικά.

Το συμβόλαιό του θα υπογραφεί (όπως και του Μπεργκ) τις πρώτες μέρες του Γενάρη, αφού πρόκειται για επέκταση (και όχι ανανέωση) συμβολαίου και θα πρέπει να φτιαχτεί νέο συμφωνητικό, το οποίο τυπικά θα τεθεί σε ισχύ μετά το άνοιγμα της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK