Ετσι πήρε τις "4 στις 4" αναβολές ο Παναθηναϊκός στις προσφυγές

Πως κέρδισαν οι "πράσινοι" νέο πολύτιμο χρόνο στις υποθέσεις που "έκαιγαν" στο Διαιτητικό δικαστήριο και "ακουμπούσαν" ακόμα και σε αφαίρεση βαθμών. Πότε εκδικάζονται εκ νέου.

Για τον Παναθηναϊκό ήταν όλες υποθέσεις "ζωτικής" σημασίας και "επιβίωσης", διότι εάν έφταναν οι καταγγελίες των Βέμερ, Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο σε εκδικάσεις στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, οι καταδικαστικές αφαιρέσεις βαθμών θα ήταν πλέον αναπόφευκτες.

Το νομικό τμήμα του "τριφυλλιού" ωστόσο, κατάφερε να πάρει αναβολές και στις τέσσερις υποθέσεις που "έκαιγαν" το μεσημέρι της Τετάρτης (10/1).

Πρώτη υπόθεση χρονικά, ήταν αυτή του Βέμερ που (θεωρητικά) ήταν και η πλέον "ακίνδυνη", διότι θα έπρεπε να μπει πρώτα απ' το Διαιτητικό ο αριθμός των δόσεων της αποπληρωμής των 497.000 ευρώ προς τον Γερμανό. Εντέλει ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και νέα αναβολή για την επόμενη Τρίτη (16/1).

Στις 4 μ.μ. ακολούθησαν οι υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ με τον Παναθηναϊκό και την πλευρά των παικτών να ζητούν αναβολή δύο εβδομάδων (24/1). Κι αυτό, διότι το "τριφύλλι" κατέβαλλε μικροποσά στους τρεις πρώην παίκτες του (10.000 ευρώ στον Εσιέν, 10.000 στον Τοτσέ και 8.000 στον Λέτο) και πήρε ακόμη ένα ένα μικρό χρονικό "αβάντζο". Και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, θα επιδιώξει να οδηγηθεί σε μία μόνιμη λύση με τους τρεις παίκτες, φτάνοντας σε έναν νέο, συνολικό διακανονισμό...

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.