Εβαλε (λίγα) χρήματα για τον Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φρόντισε να καταβάλλει στον Πανιώνιο ένα μικρό ποσό για την οφειλή για τη μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ. Πόσα χρήματα έδωσαν οι πράσινοι στον Ιστορικό.

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο αναγνώρισε το χρέος του για τον Ολιβιέ Μπουμάλ (έτσι και αλλιώς ποτέ δεν το αρνήθηκε, αυτή είναι η αλήθεια) αλλά άρχισε και την εξόφλησή του.

Οι πράσινοι φρόντισαν να καταβάλλουν στον Ιστορικό το ποσό των 30.000 ευρώ που μαζί με τον ΦΠΑ έφτασε τις 50.000 και να κάνουν... σήμα ότι τους αμέσως επόμενους μήνες θα τακτοποιήσουν το σύνολο της οφειλής.

Το ότι αυτό έγινε αν και ο Παναθηναϊκός δεν διάγει και τις πιο ευχάριστες, στον οικονομικό τομέα, ημέρες του φανέρωσε την ξεκάθαρη πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να πληρώσει, έστω και σε δόσεις.

Από εκεί και πέρα στον Πανιώνιο, αν και περίμεναν ένα μεγαλύτερο ποσό, υπάρχει μία σχετική ικανοποίηση για το ξεκίνημα της αποπληρωμής της οφειλής η οποία είχε προκαλέσει δυσχέρειες και ταμειακά προβλήματα στην ομάδα.

Και αυτό γιατί με τα χρήματα της NOVA να είναι πολύ λιγότερα εφέτος (αφού ενεργοποιήθηκαν και ρήτρες) ο Πανιώνιος είδε τα έσοδά του να λιγοστεύουν επικίνδυνα και τη ... συνέπεια στη ρύθμιση των 100 δόσεων να τίθεται εν αμφιβόλω.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!